feb 23 2011

Hur blev det nu förra natten….

Skrivet av kl. 21:25 i kategorin Allmänt

…..med blåsten, ja som vanligt kan jag inte svara på det…. jag sov, men enligt Rune så blåste det något men inte alls i klass med natten före. En av våra finska grannar berättade för Rune att det på någon camping här i Spanien blåst omkull en husvagn den natten när det blåste ordentligt, det berodde tydligen på att förtältet blev rena ballongen, luftfylldes, lyfte och på så sätt välte husvagnen. Undrar om jag skulle vakna om husbilen välter, ja naturligtvis men troligen inte förrän den ligger på sidan, det blir i alla fall inget som kommer att ske i natt vad jag kan se för nu blåser det minimalt.

Rune har åkt på en ordentlig förkylning, inte hosta men snuva med feber. Naturligtvis har jag ingen form av febernedsättande medicin med mig, jag är ju sjuksköterska och säg mig den sköterska som har medicin för egen del, nej vi behöver ingen medicin av det slaget, vi blir väl inte sjuk. Nu var vi hur som helst tvungen att gå in till stan med ett brev som skulle postas. Jag ordinerade sängläge för Rune och så tog jag en skön och raskt promenad till apoteket för att köpa Aspirin, till posten för att posta brevet och så till Consum bara för att kolla, jag var ju hur som helst nästan där. Det blev i alla fall inget inköp där, utan det blev att vända hem i ganska kraftig motvind faktiskt. Naturligtvis var Rune uppe och igång när jag kom tillbaks så jag ordinerade en tablett och sängläge, vill inte påstå att han lydde omgående men…..snuva och feber har däckat många, så även Rune. Nu hoppas jag att Rune är bättre i morgon för han har tid för klippning och då måste hela han med, jag kan ju inte gärna beordra i säng honom och ta kalufsen i väskan och traska i väg för att få den friserat

3 kommentarer

3 kommentarer på “Hur blev det nu förra natten….”

  1. Tommyon 24 feb 2011 kl. 10:31

    Kan det vara stressen inför klippningen han känner av? Har hört att stress kan visa sig på många sätt!

  2. Ainaon 24 feb 2011 kl. 10:42

    Ja nog kan det vara så men i så fall blir han väl frisk i och med att det är gjort. Men tänk om han är som Simson att han blir svagare av att klippas för nog kan någon av flickorna på friseringen kallas Delila, för unga, söta och troligen dansanta är dom. Hemska tanke, tänk om han blir sängliggande för lång tid framåt eller tills håret vuxit ut igen.

  3. Gunnaron 24 feb 2011 kl. 17:43

    Kolla FB…soteld i Svartis!!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera