feb 24 2011

Nu är det klippt…..

Skrivet av kl. 20:22 i kategorin Allmänt

……eller åtminstone halvklippt. Som jag sa så är väl inte Runes spanska så mycket bättre än min vilket resulterade i viss språkförbistring trots att språket inskränkte sig till fingervisning. Det mått som Rune visade tänkte han skulle vara måttet på det som skulle vara kvar men frisören tog det för måttet på det hon skulle klippa bort. Resultatet är väl rätt så OK just nu men behovet av en ytterligare klippning ligger inom överskådlig tid, ca 1 månad skulle jag tro. Passar egentligen ganska bra med en klippning till innan vi åker för var i Sverige klipper herrar sig för under 90 kr.

Rune är fortfarande ordentligt snuvig och febrig så det blev ingen promenad utan det fick bli bilen, och laddad med Aspirin (1 st 500 mg Magnecyl) så fixade han även en tur till Eroski för diverse inköp, men sen vid hemkomsten och efter kaffe var gubben Rune ganska spak. Pensionerad eller inte så iklädde jag mig min sjuksköterskeroll, ordinerade en Aspirin och sängläge tills min nästa roll, köksan, gjort sitt och fixat maten. Nu har jag åtgått till min ordinarie roll, pensionärens. Om vi har tur så känner han sig så pass bra att vi kan kolla på karnevalen i helgen, men det visa sig. Skulle tro att det blir karneval även utan oss.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Nu är det klippt…..”

 1. Tommyon 25 feb 2011 kl. 06:53

  Börjar tro att Rune ändå tjyvbadat i havet?

 2. Ainaon 25 feb 2011 kl. 09:35

  Nej, inte tjuvbadat egentligen men visst blev han lite blöt om fötterna, men eftersom jag inte har förstånd om att bli förkyld så tar han på sig fullt ansvar och blir snuvig i mitt ställa. Visst är han omtänksam men nog går det lite till överdrift tycker jag nog.

 3. Anders och Birgittaon 25 feb 2011 kl. 11:13

  Kan du inte klippa Runde själv? Det började jag med för flera år sedan. Jag har en sån där klippmaskin och ställer in den på tre olika avstånd, kortast i nacken längst uppe på huvudet och mittemellan avstånd mellan nacke och mitt på huvudet. Min gubbe är lika nöjd med det som när han gick till frissan för länge sedan.

 4. Ainaon 25 feb 2011 kl. 19:13

  Ja visst skulle jag kunna klippa honom själv men inte med önskat resultat är jag rädd. Skulle nog inte få det som jag vill och troligen inte heller efter Runes önskemål, jag är rädd för att det skulle sluta med ”sommarklippning” med rakapparat. Nej det är nog bättre att han kostar på sitt huvud 90 kronor så länge vi är i Spanien sen får det väl bli att lägga upp en avbetalningsplan med någon frisör när vi kommer hem.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera