jun 20 2011

Nu är de…

Skrivet av kl. 12:11 i kategorin Allmänt

…fyra första arbetsnätterna avverkade, och det utan men och skador varken på patienter, arbetskamrater eller mig själv, åtminstone inte bestående hoppas jag, och det trots en viss ringrostighet. En stor hjälp är naturligtvis att arbetskamraterna är samma som tidigare och desamma gäller väl patienterna i stort. Det enda som inte är sig likt är lokalerna som fått en ansenlig lyft vilket också inneburit att rummens larmnummer  reviderats  så att de numera troligen, nej inte bara troligen utan helt klart stämmer bättre med verkligeheten, med vad hjälper det när jag lever kvar i oredan vi hade tidigare och hade vant mig med den. Men skam den som ger sig jag ska säkert också så småningom fatta den enkla logiken i numreringen, jag ska sannerligen bevisa att även ”gamla hundar går att lära sitta”.

I dag är det alltså måndag, och en ytterst regning måndag, men i mitt fall är det rätt mycket solsken i alla fall för snart är vi på väg till min mäklare för att skriva på papper som bekräftar att huset numera är sålt, att mina bekymmer, med snö, elavbrott och de risker som det innebär med skador på huset, inte längre existerar nästa vinter utan jag kan fullt ut njuta av ”jet set-livet” i Spanien, förvisso utan jet men i alla fall med el-cykelfart, och det är absolut tillräckligt för mig.

Huset kommer vi sedan att överlämna till de nya ägarna i slutet av augusti vilket passar utmärkt för det gör att det blir helt normalt att så sakteliga börja rulla iväg söderut mot Spanien, utan jäkt och troligen också utan att vara jagad av snöoväder.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Nu är de…”

 1. Solveigon 21 jun 2011 kl. 21:38

  Så roligt att du har kommit igång med ”sommar” jobbet, och jättegrattis att du har fått sålt huset. Nu kan ni börja planera vintern igen.
  Hälsningar
  Solveig (Sanddammaren)

 2. Ainaon 21 jun 2011 kl. 21:54

  Hej!
  Ja det är hur kul som helst, tidigare såg man fram emot sommaren och planerade för den och min obligatoriska resa till värmen fjorton dagar i september, då ville man bara glömma vintern och önskade att man var björnhona så man fick krypa in i sitt ide och sova bort vintern. Nu är det vintern som gäller och den får gärna var lång, 8-9 månader har jag inget emot.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera