sep 03 2011

Nu är vi på god väg…

Skrivet av kl. 20:53 i kategorin Allmänt

… mot Spanien. Visst blir det en del stopp i Tyskland och Moseldalen men Sverige avverkades i snabb takt, noga räknat på två dagar. Det blev en del omdirigeringar i resrutten men nu står vi hos Bengt i Örkelljunga, visserligen med en aning suspekta ”grannar” bland annat men även en del husbilsåkare i vår ålder. I morgon blir det troligen fortsatt färd genom Danmark och in i Tyskland. Vi har ju tidigare bestämt att ta det lugnt med relativt korta etapper men det är som vanligt att har man ett bestämt mål så drar det och tendensen blir att resan blir en aning stressad och för min del hägrar Medelhavet och badandet så jag har väl egentligen inget emot att resan går en aning för fort.

 I år har vi inget hus som oroar, jag menar med all snö på taken och den risk det innebär, eller dåligt samvete för att andra ta ansvar för huset. Vi har inte heller någon lägenhet att hålla koll på, utan det är bara vi och husbilen åtminstone under den här resan och det känns helt underbart. Dessutom har jag definitivt nekat till jobb kommande sommar, känns också toppenskönt. Nu när jag alltså heltidspensionär … en riktig smaskig karamell att suga på vill jag påstå

4 kommentarer

4 kommentarer på “Nu är vi på god väg…”

 1. Anithaon 04 sep 2011 kl. 10:10

  Det låter härligt. Njut i fulla drag. Vi tänker börja vår resa i början på november. Två hela månader tills dess. Vi stannar nog till någr dagar i Eden på väg ner mot Bolnuevo. Hälsningar från Nizze.

 2. Anne-Marieon 04 sep 2011 kl. 18:09

  Välkommen ner och hoppas ni hinner ner till finalen av Fiestas Patronales 7-18 september.
  Medelhavet är fortfarande ljuvligt varmt och solen likaså.
  Kör försiktigt på vägarna.

  Hälsningar
  Anne-Marie

 3. Berithon 05 sep 2011 kl. 17:44

  Kör försiktigt. Grattis till husförsäljningen. Vi kommer efter åker den 12 okt via Polch. Kommer och hälsar på i Peñiscola. Simba hälsar till Spanarn.
  Hälsningar
  Simbas familj

 4. Solveigon 08 sep 2011 kl. 13:37

  Skönt att ni är på väg efter allt jobb med husröjning. Ha det gott!
  Hälsningar
  Sanddammarna

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera