sep 12 2011

Nu har vi…

Skrivet av kl. 20:36 i kategorin Allmänt

…gjort det som skulle göras omedelbart vi kom hit till Eden, eller åtminstone jag Rune avvaktar, jag pratar inte om att bada i havet för det har vi gjort varje dag, även Rune, nej det jag pratar om är, i Runes fall klippning och i mitt fall både klippning och permanent. Som sagt var, i mitt fall är det avklarat och eftersom man kan prata om viss språkförbistring mellan min(a) frissor och mig så håller jag med i de fal jag tror mig förstå vissa ord i frågorna som gäller mina önskemål om åtgärder. Så även i dag, frågan var då antog jag, om jag ville ha små lockar eller stora. Ja inte vill jag ha krulligt hår så jag skulle just be om den senare varianten när hon kom med det ord jag definitivt förstod, ordet var normalt. Visst jag nickade och höll med. Sen kom funderingen vad var egentligen normalt för henne, visst hade hon gjort en rörelse mot sitt eget hår, var det normalt i hennes värld så inte var det normalt i min. Jag har varken den hårkvalitet eller hårmängd som hon ståtade med, men det var väl inte mycket att göra eftersom vi språkmässigt låg mil ifrån varandra. Skulle det bli alltför galet fanns ju alternativet att klippa sig superkort, men med risk för brännskador i svålen på grund av sol. Inget av mina farhågor besannades tack och lov, jag lämnade friseringen med håret i behåll och än så länge nöjd med resultatet. Det som nu ska bli intressant är om det efter ett antal bad i havet har återgått till normalt Ainahår alltså rakt, platt och med en absolut ohanterbar virvel i högt upp på bakhuvudet som gör att det ser ut som om håret växer i en cirkel där.
Visst resultatet av en klippning och permanent kan väl vara spännande men resultatet går i regel att förbättra om det går snett men dagens absolut största och mest spännande händelse, i mitt tycke i alla fall, var att till Pensionista, där damfriseringen ligger, tog vi (läs jag) oss på EL-CYKLARNA, och det efter huvudgatan i vad jag kallar rusningstrafik det ni. Och i morgon blir det eventuellt Lidl i Benicarlo också med el-cyklarna som transportmedel.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Nu har vi…”

 1. Anne-Marieon 13 sep 2011 kl. 07:58

  Hej Aina

  Det var mycket modigt gjort av dig att cykla på den gatan, den är ju fruktansvärd rörig mest hela dagen.
  Dennis klipper sig alltid här, precis när vi kommit hit och sista dagen innan vi åker hem. Jag gör precis tvärtom:)

  Hälsningar
  Anne-Marie

 2. Solveigon 13 sep 2011 kl. 11:10

  Jag gjorde slingor och klippte mig där i mars och blev riktigt nöjd, lite mer ”vågat” kanske att permanenta sig. Hoppas att du blir nöjd också efter några veckor.
  Hälsningar
  Solveig

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera