sep 13 2011

Det blev alltså…

Skrivet av kl. 20:52 i kategorin Allmänt

…Lidl…på el-cykel, problemfritt dessutom. Vill väl inte påstå att man är någon riddare, eller i mitt fall Jeanne D´Arc, i rustning som spränger fram på sin springare, men cykelhjälm har vi i alla fall det får vi väl kalla vår rustning och farten kan jag inte klaga på, vi susade lätt förbi de flesta cyklisterna på banan. Lite märkvärdigt känns det i alla fall för mig som inte ägde eller körde ”moppe” i min ungdom, jag är liksom inte av den årgången.
Dagen har i övrigt flutit i lättjans tecken, i och för sig så torkade jag faktiskt golvet i bilen men den ytan är ju rätt begränsad så jag kan nog inte kalla det jobbig. Visst har jag fixat maten, lunchen färdigköpt pizza som jag värmde i ugnen, att slå på ugnen och dela pizzan kan jag inte heller kalla betungande och middagen, ja inte mycket jobb där heller, rester sedan i går. Dagen i övrigt har ägnats åt att slöa, bada i poolen och eftermiddagsbad med vattengympa i havet, och dessutom naturligtvis rundan på campingen och i kväll på båda sidorna. I kväll finns bara en ledig plats på campingen men det är en mer än i går, då var det fullt. Jag antar att det snart blir fler platser lediga för fortfarande finns många spanska husvagnar här och dessutom otroligt många franska och holländska bilar och husvagnar. Jag har svårt att fatta hur vi kunde ha så tur när vi kom, tänk att just en av de platser vi kikade på i april och gärna ville ha fanns ledig, näst intill ett under.

En kommentar

En kommentar på “Det blev alltså…”

  1. Kors & Tvärson 22 sep 2011 kl. 18:39

    Det låter som ett mycket behagligt liv. En annan måste ju stanna kvar hemma och jobba i några år till, innan man kan bli ”friherrinna” //Anette

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera