sep 14 2011

I dag var det…

Skrivet av kl. 22:11 i kategorin Allmänt

…Runes tur att låta lockarna falla. Han drog iväg på el-cykeln för att beställa tid men troligen insåg flickorna på friseringen att det var bättre att ”smida medan järnet var varmt” så han sattes på en 15 minuters väntan och efter ytterligare 30 minuter var det klippt även för honom och det till minst sagt minipris, 8 euro, alltså under 80 kronor i svenska pengar.
Själv stannade jag hemma och har som vanligt inte förtagit mig, blötlagt lite kläder och naturligtvis fixat dagens mat, i det här värmen dyger det gott med något lätt så det blev yoghurt till lunch och stekt fläsk med löksås och kokt potatis till middag, definitivt inte särskillt betungande. Till mitt försvar måste jag framhålla att vi tog en badtur till havet och för min del blev det en ca en halvtimmes vattengympa bland vågorna, hur skönt som helst. Lurade även med Rune på promenad runt campingen, alltså utsidan förbi skolan och polishuset även vår sida av campingen tog vi oss runt och kunde konstatera att det inte fanns någon ledig plats på vår sida i alla fall.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera