sep 18 2011

Nu är han inte lätt…

Skrivet av kl. 22:32 i kategorin Allmänt

…att ha göra med, min dator alltså. Inget av vad jag ber om gör han, minsta lilla försök till samarbete resulterar i en blank sida med en liten snurrande cirkel under en lååååång stund för att sen avslutas med att ”sidan kan inte visas”. Till råga på allt har han, för vid sådana här tillfällen är datorn utan tvekan en han, mage att påstå att signalstyrkan är bra. Jaha varför i hela friden jobbar han inte då, det är inga komplisserade manövrar jag ber om, bara de vanliga som han utan större motstånd har kunnat ordna tidigare, men då har han väl visat sin feminina sida. Jag har bönat, bett och hotat men inget hjälper.
Nu kommer jag att ge datorn på båten för i kväll eftersom vi planerar en tur ut på stan och kolla in folket och festavslutningen som vi har förstått kommer att ske i kväll, men något fyrverkeri kan jag inte tro att det blir efter förra nattens bombande, lät som det värsta krig med både tungt artilleri och betydligt lättare knatter.
Vi har nu återvänt från stadsturen och avslutandet av de senaste veckornas festligheter, Fiestas Patronales, som slutade med en minst sagt färgsprakande parad, både vad det gäller prakt och musik, så mycket guld och glitter och praktfulla kläder tror jag faktiskt att jag aldrig tidigare sett, åtminstone inte i antal och fantastiska kreationer. Det hela avslutades med ett fyrverkeri, visserligen inte i klass med gårkvällens men vackert nog och inte fullt så ljudligt som då.
I övrigt kan jag meddela att det dagen till ära inte varit någon direkt sol i dag, inte regn men rätt molnigt och ordentligt blåsigt men fortsatt varmt, bättring av vädret är lovat till i morgon och de närmaste veckorna om man får tro väderleksgubbarna, vara hur det vill med det för skönt är det i alla fall. När man läser väderutsikterna för Sverige så ska man inte klaga om solen tar vilodag en eller ett par dagar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera