sep 26 2011

Nu har vi varit…

Skrivet av kl. 22:30 i kategorin Allmänt

…här i Peniscola och på camping Eden i drygt fjorton underbara dagar, sol, värme, bad i både pool och hav. I dag är det måndag och alltså marknadsdag så det blev att promenera iväg dit. Visst var vi förbi där även förra måndag men bara en snabbis och sen gick vi vidare till Pensionista. Visserligen var marknaden snabbt överstökad även i dag men dagen till ära drog vi ”dramaten” med oss för det första besöket för matinköp på Consum. Inga förändringar där inte, allt fanns på sina gamla ställen. Det blev även denna gång ett besök på Pensionista men inte heller i dag blev det lunch där, men en glass blev det under alla förhållanden under hemvägen.
Tillbaks hemma i bilen blev det snabblunch i ordets rätta betydelse, skinkmackor och kaffe, det är otroligt så lat man kan vara utan att få dåligt samvete, nja lite dåligt samvet fick jag i alla fall för middagen blev betydligt nyttigare, med kyckling och ris och dessutom grönsaker och melon. Ett bad i havet, med för min del vattengympa, han vi också med före middagen men jag måste erkänna att någon campingrunda blev det inte idag. Stadspromenad, vattengympa och matlagning där har ni max vad jag i nuläge pallar för…illa, illa. Nu har vi ingen pejl på hur många ny svenska ekipage som kommit, också det illa, illa, två vet vi i alla fall kom på vår sida i morse, det meddelade våra finska grannar. Men det går inte an att fortsätta att vara så här lat även om jag numera är heltidspensionär så i takt med att det blir svalare får vi öka promenerandet, vi har inte ens varit upp till gamla stan än. Men en sak är jag benhård på, än så länge i alla fall, el-cyklarna får inte användas för att ta sig till stan, typ marknaden, Pensionista eller Consum och absolut inte när vi ska till gamla stan eller fiskehamnen, dit går man. El-cyklarna fungerar bara åt andra hållet det är jag helt säker på. Men en sak har jag i alla fall upptäckt med detta transpormedel, jag som aldrig ägt en moped tycker det är förbaskat roligt och lagom fartfyllt sätt att ta sig fram på.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera