okt 08 2011

I helgen har..

Skrivet av kl. 22:47 i kategorin Allmänt

…det som man eventuellt kan kalla den första ”höststormen” slagit till mot Peniscola. Men ett är säkert att som storm betraktad var det mer som en storm i ett vattenglas i förhållande till de kalla, blåsiga och blöta höststormar jag är van vid hemifrån. Nej om den här så kallade stormen skulle ha drabbat oss hemma i Västerbotten skulle det för det första vara under sommarmånaderna, med tanke på värmen, och man skulle troligen anse det vara en underbart varm och skön sommardag och därtill myggfri tack vare vinden .
I går blev det åter en cykeltur till Lidl för handla. Även denna gång var det i första hand för att handla en del som vi sett i reklambladet och även denna gång var vi ute i fel tid, för tidigt alltså. I deras reklamblad som ofta gäller för en vecka börjar extraprisen gälle enlig det datum som står på varje sida. Nu fanns det två olika reklamblad och i den som innehöll det som vi var intresserad av stod det bara datum från en dag och några dagar framåt. Tydligen stod det i alla fall för vilken veckodag de olika sidorna gällde men min spanska är obefintlig så av den anledningen var vi ute för tidig, så i morgon gör vi ett nytt försök.
Även i dag har vi spelat boule och deltagarantalet har ökat till 17 deltagare och det troliga är att det blir än fler eftersom det under den tiden, ca 1,5 timme, så kom det ytterligare svenska bilar, tror det var sju men helt klart är att det kom det ytterligare bilar senare under eftermiddagen. Men på campingen är det som vanligt fullt på eftermiddagarna så det blir som tidigare att ställa sig på parkeringen bakom campingen för att hoppas på en plats under morgondagen.

Här på campingen hade det i kväll varit beachparty för de svenska campinggästerna, man tog med sig vad man ville inta, fast och flytande ”föda”. Det blev sång och musik vilket tydligen roade en del flanörer efter strandpromenaden, tydligen så pass mycket att en del ansåg det värt att fotografera.

Svensk baeach-party med musik...

En kommentar

En kommentar på “I helgen har..”

  1. Tommyon 09 okt 2011 kl. 10:39

    Vi vet ju att det du går in för det kommer du att lära dig ordentligt! Hoppa Rune håller säkerhetsavståndet fram till dess!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera