okt 09 2011

I dag blev det..

Skrivet av kl. 20:12 i kategorin Allmänt

…ett nytt besök på Lidl, eller åtminstone ett försök till besök, men icke sa Nicke i dag var det stängt. Jaha ja, då får det bli ett nytt försök i morgon då, för måndagar har de då i alla fall öppet. Jag kan trösta mig med att om det jag har sett i reklambladet och tänkt köpa inte finns i morgon så fanns det förmodligen inte i dag heller. Det innebär dessutom en extratur på el-cykeln vilket jag inte har något emot, jag börjar tycka det är förbaskat trevligt med el-cyklandet.
Dagen har i övrigt bjudit på ett fantastiskt fint väder och en trevlig miniboule-turnering med våra närmaste grannar, Yvonne och Gunnar, resultat 1-1, jämt och bra så ingen behöver gråta. Vi har också hunnit med ett bad i havet, mindre angenämt tyckte Rune på grund av rätt så stora vågor personligen tyckte jag det var rätt ok att ligga och guppa på vågorna bara man kom en bit ut och inte var där vågorna bröt och slog över en och där det också fanns risk att man skulle bli ikullknuffad.
Efter en snabbmiddag av det enklare slaget, fick bli så då lunchen blev något sen och av det mer rejäla slaget, homemade makaronpudding, så blev det något som vår granne kallar kallskuret, Yoghurt, müsli och korv, korven var definitivt kall och skuren i skivor, alltså kallskuren.
Vi tog en promenad efter maten dels för att jag ville kolla vad min tå mäktar med och dels för att se hur många husbilar/husvagnar som stod på parkeringen bakom campingen, vi räknade till 21 ekipage. Nu är det väl mindre troligt att alla tänkte sig en plats här på campingen. Här är som vanligt fullt kunde vi konstatera när vi gjorde campingrundan så man får väl anta att några har försök att få plats i dag men står nu i kö för att försöka få en plats i morgon. Min tå då, nja inte är den väl helt bra och dessutom har jag efter aftonens promenad värk och ont även på ovansidan foten och ner mot lilltån, men det är inget jag kommer att klaga över eller tala om för Rune för då är det troligen kört med promenerandet för ett tag och jag har tänkt mig in till stan snart för det här restaurangbesöket och tapasbuffen. Risken är att restaurangen vinterstänger som den hade förra vintern, att det inte blev i helgen beror i alla fall inte på min tå utan på att vi hamnade på kinarestaurangen med några vänner.

Många var de, så många att alla inte fick plats på kortet

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera