okt 10 2011

I dag blev..

Skrivet av kl. 20:09 i kategorin Allmänt

… allt rätt, rätt dag, rätt affär och rätt vara. Det blev alltså Lidl i dag vilket gjorde att vi missade marknaden, Consum och Pensionista. Jag måsta skärpa till mig vad det gäller besök på Consum, snart anmodas jag väl att komma in med en skriftlig förklaring, i fyra ex. ordentligt underskrivna, till internationella kooperationen om varför mina besök så drastiskt har minskat. Under normala fall passerar jag ogärna ett Coop utan att åtminstone göra ett snabbt besök för att köpa en mjukglass. Om de uteblivna besöken här på Consum kan jag möjligen till mitt försvara säga…. DET FINNS INGEN MJUKGLASS!!!!
I övrigt har dagen inte heller i dag varit särskilt betungande, visserligen startade jag tidigt med att tvätta det jag blötlade i går, absolut ingen större byk, ett par lakan tre frottéhanddukar och några linnen och underkläder. Lidl på el-cykel tar inte heller musten ur en och eftermiddagens boule-spel, visserligen är kloten en aning tunga, men kalla det hårt jobb, nä, det vore att ta i. Om jag var i vinnande lag, nja ska jag vara ärlig så är jag inte säker men jag tror det blev en vinst och en förlust. Att jag inte så noga vet beror inte på att jag inte tycker det är roligt att spela boule, nej tvärt om det är himla trevligt, men vem som till slut vinner tycker jag har mindre betydelse. Nu har tyvärr en del boule-spelare dragit vidare och fler åker i veckan men förhoppningsvis kommer det nya. Om jag inte tar alldeles fel och de vänner som kommit i dag inte har ändrat sig så är de boule-spelare.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera