okt 11 2011

Vissa dagar är..

Skrivet av kl. 20:34 i kategorin Allmänt

…jag bara ännu latare än vanligt, så har det varit i dag. Planer fanns för en del aktiviteter som t ex ett besök på kinaaffären i stan för inköp av en fiffig vattenslang. Visst hade jag fortfarande idéer om det när jag vaknade så jag startade hur hurtigt som helst med att redan halv åtta stå i duschen. Väl tillbaks i bilen fortsatte jag med att kasta ut sängkläderna, koka kaffe och rosta bröd, fick fram smör och ost på bordet och konstaterade att det troligen skulle bli vackert och varmt även i dag, och det blev det, faktiskt bland de varmaste vi haft tror jag. I takt med att tiden led och värmen blev allt intensivare avtog också mina ambitioner att genomföra de planerande aktiviteterna. Vattenslangen kändes absolut inte som något som var aktuellt att skaffa i dag så promenaden till stan slopades. För en kort sekund föresvävade mig tanken på en cykeltur in till kinaaffären men som jag sagt tidigare så går inte cyklarna åt det hållet. Den principen tänker jag hålla på, åtminstone ett tag till.
I stället för stan blev det stranden för ett bad, denna gång även med vattengympa eftersom vågorna var av det mer normala slaget, skönt. Vattnet håller fortfarande god badtemperatur, i dag var det 24 grader. Eftermiddagarna är vikt för boulespel, kl 16.00 är det samling på boulebanan. Det finns bara tre banor och tyska campinggäster brukar var rätt så aktiva på banorna så redan före halv fyra var en bana upptagen. För att få plats startade vi tillsammans med våra grannar ett ockuperingsspel på de övriga två banorna. Rune började först med att kratta, vilket inte var populärt och förorsakade rätt höga kommentarer. Jag kan väl inte tro att det kunde bero på dammet som hans krattning förorsakade. Klockan fyra var så spelgänget på plats, i dag 13 deltagare. Tillbaka i husbilen igen halv sex efter två spel, jag fattar inte hur två timmar med boulespel kan göra mig så otroligt slut, man rör sig minimalt, man kastar några klot men den mesta tiden står eller sitter man och väntar på sin tur.
Under spelet gång kunde vi konstatera att ytterligen fem svenska bilar kom, stannade vid receptionen men körde så vidare till parkeringen bakom campingen för här var det som vanligt vid den tiden fullt, vilket vi också kunde konstatera på vår campingrunda senare under kvällen.
Morgondagens väder kommer, enligt vädergubbarna att vara minst lika bra som i dag så troligen blir den en lika lat dag i morgon och det är helt i sin ordning, inget är planerat för antagligen är allt stängt i morgon, det är nämligen Spaniens nationaldag och alltså helgdag. Känner inte till om det blir några festligheter i stan men det skulle förvåna mig storligen om det inte blir en del bomber och raketer.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera