okt 12 2011

Jag trodde inte..

Skrivet av kl. 18:32 i kategorin Allmänt

… att man kunde bli slöare och latare än jag var i går, nu vet jag, det går alldeles utmärkt. Men jag hoppas att jag nu nått botten för annars är det stor risk att jag inte anser det lönt klä sig för jag ska ju snart lägga mig igen. Jag har inte gjort ett vettigt handtag i dag, nu är det tack och lov ont om vettiga handtag och dessutom inga större krav på sådana. Jag tvättade tre (3!!!) plagg på förmiddagen mest för att svalka mig genom att hålla händerna i kallt vatten för det är fortfarande otroligt varmt här. Därefter tog jag i tu med lunchen, tänk att laga mat kan göra en så otroligt slut och trött. Nu var det en ovanligt avancerad lunch i dag, först koka potatis och ägg och därefter öppna en sillburk tog helt musten ur mig och inte blev det bättre av att äta heller. Efter den lunchen orkade jag inte ens ta mig till stranden för ett bad, nej jag blev sittande i skuggan fram till det blev tid för dagens boule-spel. Jag frågade visserligen Rune om det var dags för bad men jag kände att han inte var så pigg på det vilket passade mig bra så jag skyndade mig att säga att han fick bestämma och att jag såg att han inte var så intresserad av det. Nu kan jag skylla det uteblivna badet på Rune, men campingrundan blev i alla fall av och i kväll fanns det faktiskt tre lediga platser.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Jag trodde inte..”

  1. Freedomtravelon 13 okt 2011 kl. 19:59

    Det låter som ett hårt liv… 🙂

  2. Ainaon 14 okt 2011 kl. 07:29

    Ja det är rätt så hårt men jag har övat en dryg månad nu så jag börjar vara rätt bra på att vara lat.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera