okt 13 2011

Jag tror faktiskt..

Skrivet av kl. 21:55 i kategorin Allmänt

… att det var bottennapp i går. Utan att påstå att jag varit hyperaktiv i dag så har jag i alla fall förutom matlagning och boule-spel också tagit mig till havet för ett skönt bad med vattengympa. Jag tycker nog, liksom många andra, att vattentemperaturen är fullt godtagbar, Rune tycker dock att det är gränsläge. Campingrundan, på båda sidor, blev också av. Min tå börjar kännas bättre men att stoppa ner foten i några andra skor än foppaskorna är inte att tänka på.
På campingen är det i dessa dagar ganska mycket kommande och farande bland gästerna men åker en så kommer det i princip omgående en ny gäst, men det fanns trots det en ledig plats i kväll.
I morgon blir det under alla förhållanden el-cykel till Lidl för proviantering. Jag hoppas att vi i helgen kan gå till stan för det numera ständigt uppskjutna restaurangbesöket för att äta tapasbuffé.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera