okt 14 2011

Första dagen med..

Skrivet av kl. 22:43 i kategorin Allmänt

Våffellunchen.....gott,gott,gott.

…mer moln än sol, men värmen kan vi inte klaga på, 21 graderredan kl sex i morse. Eftersom det var varnat för en del regn och molnen såg lite hotfulla ut så blev det en tidig tur till Lidl, men regnet uteblev och solen kämpade sig fram , även om hon, solen alltså, av och till fick ge sig för molnen. Tillbaka hemma igen fick vi en inbjudan på lunch, våfflor, sylt (tre sorter) och vispgrädde, smakade mumma kan jag lova.

Inget bad i dag dels för att havet verkligen var upprört idag, varför kan jag inte förstå för vad jag vet så har det inte blåst nämnvärt, och dels för att den goda lunchen blev en så kallad långlunch. Det var i princip bara att hoppa i boulespelarkläder, samla ihop boulekloten och ockupera banorna, eller åtminstone två, en var redan upptagen. Vi spelar mellan kl fyra och halv sex ungefär, så tillbaks i bilen var det hög tid för middag för att vi skulle hinna den obligatoriska campingrundan mens det fortfarande var ljust. Rundan i dag blev bara halv, inte på grund av min krånglande tå eller att vi av någon anledning var trött och slutkörd, nej i dag har det kommit vänner från förra vintern som det är jättetrevligt att träffa igen och som innebar rätt så långa stopp. Efter de återseendena och pratstunderna var det så mörkt så vi uteslöt den norra sidan av campingen.

Boule-spel.....ett spel där millimetrarna....

.... är viktig.....knästående mätning en del av spelet.

 

 

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera