okt 17 2011

Vart tar alla..

Skrivet av kl. 07:22 i kategorin Allmänt

…veckor vägen, vad är det med detta land som i mitt tycke försnillar mer eller mindre hela
veckor av mig. Förra vintern var det bara någon dag per vecka jag förlorade men
nu tycker jag att veckorna bara försvinner, kan inte fatta att vi varit här så
många veckor. Hur sportsligt är det att ta dagar och veckor av oss pensionärer,
vi har ju redan förbrukat så många att jag tycker att de vi har kvar ska vi få behålla.
Det har ju alldeles nyss varit månadsskifte och nu är redan drygt halva månaden
passerad. Vad har vi då gjort under de veckorna, ja inte ett dugg egentligen,
badat, spelat boule, cykelturer till Lidl för att handla, campingrundor på
kvällarna, umgåtts med vänner här på campingen, slappat i solen och njuuutit.
Tack och lov så kan jag skylla en del av inaktiviteten på min onda tå som jag
förresten försökte få in i ett par joggingskor i går, men icke. Den lilla stund
jag hade foten nedpressad i den skon var tillräckligt för att det skulle börja smärta
mer i foten. Jag kan väl inte heller påstå att det blev bättre av promenaden
in till stan för den sedan flera veckor planerade tapasbuffen, men gott var det.

Nu är det ialla fall måndag och alltså marknadsdag, och i dag ska vi med eller utan min onda
tå promenera dit, naturligtvis med tån. Som jag sagt tidigare så går inte
cyklarna åt det hållet, inte ens om vi utökar sträckan till Pensionista och
fiskehamnen, det är fortfarande åt samma håll och alltså helt fel.

5 kommentarer

5 kommentarer på “Vart tar alla..”

 1. Gurraon 17 okt 2011 kl. 07:47

  Ni verkar njuta av tillvaron!!!
  Här i Vallen har det varit hårt jobb i helgen…klyvit o kapat o staplat ved inför vintern!
  Faan så konstiga muskler man har…
  Men nu är det klart!!!

  Sköt om ER!

  Joo Britta hälsar oxå!

 2. Kristinaon 17 okt 2011 kl. 12:46

  Hej!
  Njut för fullt, tänk på att vi är några som jobbar vidare. Har just kommit igång
  men inte så betungande som tidigare, men vi planerar vidare och längtar tillbaka.
  Kram Kjell o Kristina

 3. Mona Ivarsdotteron 17 okt 2011 kl. 16:49

  Aina du skriver: ”Vad har vi då gjort under de veckorna, ja inte ett dugg egentligen, badat, spelat boule, cykelturer till Lidl för att handla, campingrundor på
  kvällarna, umgåtts med vänner här på campingen, slappat i solen och njuuutit”
  Det är väl det som man ska göra när man kommer i ”pasionen”. Jag väntar med spänning till dess. Stugan är såld och en husbil är på gång….
  Jag följer din blogg med stort intresse.
  Mona I

 4. Ainaon 18 okt 2011 kl. 08:15

  Hej Mona och välkommen blan husbilsmarodörerna, vad har ni för bil på gång eller kanske har ni inte riktigt kommit till skott än. Jag ska ge dig ett tipps om vad ni verkligen ska kolla innan ni bestämmer er och det är lastförmågan men jag antar att din man är medveten om det. Han är ju van vid större ekipage och kan nog det här med chassin och hjulstorlekar, jag kan det inte men hör vad som pratas om. Dessutom är det vad jag förstår inga problem med körkortet även om bilen skulle väga över 3,5 ton eftersom han förmodligen har det som behövs. I nuläge får man ju köra även tyngre fordon med vanligt B-kort men det lär bli en ändring där tror proffsen. Vi står granne med en familj som har en sprillans ny husbil men han upptäckte att han inte kunde lasta just något så det blev att lämna hemma en hel del som han hade velat ha med sig. bl a cyklarna, cykelställ det har han men inga cyklar. Därutöver är det väl en smakfråga om vad man vill ha.

 5. Lennarton 17 okt 2011 kl. 22:46

  Hej Syrran
  Du är duktig på att skriva du…Jag är inte alls lika bra. Men jag förstår det jag läser och sålunda förstår att ni trivs och har det fint, och skam vore väl annars.
  Vi har det också bra, fastän det är mycket kallare, Siri gnetar som vanligt på dagiset i Hissjö, och jag gör som de flesta pensionärer, vanligtvis inte så mycket…men nu är det höst,och på hösten är det en del ripjakt, älgjakt, älvsfiske curling mm och nu på fredag åker jag och några andra gamla fotbollsgubbar till Barselona och tittar på matchen Barselona-Sevilla.
  I helgen hade vi dop på Tobias Lilla Emma. Allt gick bara bra och vi träffade Kristinas syskon (som är spridda över hela Sverige) för första gången.
  Ha det så bra och akta tån. Hälsa Rune
  Vi hörs
  Lennart

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera