okt 22 2011

Och så är även..

Skrivet av kl. 22:12 i kategorin Allmänt

…denna vecka slut. När jagsummerar veckan kan jag Inte fatta var dagarnas alla timmar tagit vägen för jag kan inte finna att jag har gjort särskilt märkvärdig. De måsten som fanns hemma är det väldigt tunnsått av här, visst ”måste” man åka och handla ibland, ett sant nöje med våra el-cyklar, naturligtvis även laga en del mat, men ävendet inte speciellt jobbigt och dessutom om jag blir för lat så finns Pensionista, Kinarestaurangen, restaurangen på campingen och många fler som vi inte hunnit testa. Mellan varven får man väl också lägga in en städdag, tar väl ca 30 minuter sen är även det avklarat. Tvätta hör väl också till måstena, men jag har fått, eller vi har köpt, en TVÄTTMASKIN. Vi fick tag i den här på campingen av ett tyskt par som i sin tur köpt en större tvättmaskin av en gäst som skulle åka vidare. Det är en liten behändig sak som rymmer 2,5 kilo, den är bara 2 månader och mycket lite använd så de 30 euro de begärde var väl inte mycket att diskutera om. Tvättmaskinen har en vackert blå tvättbehållare i plast där man kan se kläderna virvla runt. Jag är normalt ingen stor TV-tittare så jag får väl kalla denna maskin för min TV, det bli i alla fall rörliga bilder eftersom kläderna åker runt i maskinen och jag kan sitta i solen och se min ”TV” arbeta åt mig.

Jag och min tvättande TV

På måndag är det flyttdag för oss, vi flyttar till platsen bredvid. Det är den plats som blev ledig dagen efter att vi kom och som vi redan då övervägde om att flytta till. Då blev inget av eftersom vi bedömde att det var bara dumheter att flytta då det skulle bli mycket jobb för bara några meter, nu är vi beredda på att göra den dumheten. Då vi hade chansen förra gången hade vi just landat efter en lång resa och dessutom just fått alla delar på plats men nu är vi utvilade och alltså beredda. Vi börjar så smått i morgon med att packa och ta lös mattor och vindskydd, måndag är trolig flyttdag.

 

2 kommentarer

2 kommentarer på “Och så är även..”

  1. Mona Ion 22 okt 2011 kl. 22:30

    Hej!
    Vad härligt ni har det. Ni verkar följa detta ordspråk ”Har man inget göra så gör man sig göra”. Jag drömmer om att få möjlighet att göra som ni. Men måste tyvärr jobba några år till.
    Ha det bra.

  2. Anders och Birgittaon 23 okt 2011 kl. 09:25

    Vi skaffade också en tvättmaskin till den här resan, det är en maskin som även har en inbyggd centrifug vid sidan om tvätttrumman. Det var en riktigt höjdare, en bra investering, det har vi inte ångrat. Nu ser vi att var och varannan på campingen i Benidorm har tvättmaskiner. Vi bytte också plats på campingen, på den gamla platsen kom inte solen förrän på dagen och när det sen blev en solig plats ledig bytte vi.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera