okt 26 2011

På ett eller annat sätt..

Skrivet av kl. 23:19 i kategorin Allmänt

…anser datorn att jag ska vara ute i kylan. Nu har jag återigen varit utan möjlighet att kommunicera via datorn. Strul är väl det
minsta man kan säga om de senaste dagarna vad det gäller möjligheterna här. Det började med att någon eller något har kapat min hotmail och sänder ”tokmail” till mina adresser. Jag fick så småningom ett meddelande från hotmail att mitt konto var stängt på grund av att någon har fifflat med på det. Jag fick ett antal frågor som jag skulle besvara och om svaren var korrekta skulle kontot öppnas igen om inte skulle jag få ett meddelande på min andra mailadress ochmöjlighet att komplettera svaren. Ingenting har hänt på den fronten utom att kontot troligen är öppnat igen men de bad att jag ska logga in med mitt lösenord. Det har jag gjort men får upp ett meddelande om att lösenordet är fel. Jag har tre lösenord som kan vara möjliga men inget av dessa duger. Då bad jag om hjälp eftersom jag tydligen har glömt det rätta och visst de sände då på
min andra mailadress en länk som jag skulle klicka på för att komma till mitt lösenord. Tror ni att det funkade, glöm det, den sidan var tillfälligt ur spel, men de bad mig försöka lite senare. Så tillfälligt tycker jag inte att det är för det var i går och den är fortfarande ur spel. Som om det inte var nog så har vi även haft,och fortfarande har, problem med uppkopplingen, i går när jag försökte logga in påstod inloggningssidan att jag redan var inloggad men när jag försökte öppna en annan sida kom jag tillbaks till inloggningssidan med samma dumma resultat. Jag till och med tog ut batteriet ur datorn så den skulle fatta att jag inte var inloggad men icke, den ansåg att jag var inloggad trots det. Det visade sig i dag att det var ett fenomen som drabbade de flesta här på campingen, inte alla dock bl. a inte Rune förrän vi testade varandras inloggningsuppgifter, då var han plötsligt redan inloggad medan jag, med hans användarid och lösenord kom in. En viss förbättring har det skett i dag men det är långt ifrån bra. Eftersom jag tydligen inte får någon rätsida på min hotmail tänkte jag att jag skulle skapa ett nytt konto men jag gav tillfälligt upp för antingen gillades inte mitt tänkta användarnamn eller också funderade datorn så länge att jag blev utkastad eller också kunde inte sidan visar. Säkert är att
om jag inte redan hade gråa hår så har det utan tvekan varit läge att få det nu på grund av datorstrul.

Tack och lov så är vädret inte lika struligt, visst är det sport att bli en blåsig natt som även kan innehålla en del regn, men det stör inte mig det minsta för på natten sover jag, även om det kommer en del sämre dagar framöver som det är sagt så är det i alla fall betydligt bättre än det är hemma för jag antar att det inte kl. 22.40 är närmare 20 grader varmt i Skellefteå eller överhuvudtaget i Sverige. I dag har det under alla förhållanden varit soligt och skönt vilket passade mig bra eftersom jag hade planerat in en tvättdag och jag kunde göra precis det jag sagt, sitta i solen och titta på när min tvättmaskins-TV jobbade och slet för mig, inte helt fel.

Naturligtvis blev det även boulespel på eftermiddagen precis som sig bör och som det anstår en sann pensionär.

Min utsikt mot poolen när jag sitter i solen i väntan på att min tvättmaskins-TV ska jobba klart åt mig.

 

Kommentarer inaktiverade för På ett eller annat sätt..

Du kan inte kommentera just nu.