jan 01 2012

Jaha så har..

Skrivet av kl. 22:17 i kategorin Allmänt

… vi då kommit över till andra sidan , från det gamla till det nya året alltså. Jag kan nästan påstå att kvällen före tolvslaget var mycket lugn för oss, ska jag vara helt ärlig så ”knoppade” jag till och med till en stund, visserligen bara ca en halv timme, men i alla fall var det lite snopet för det var ju faktiskt nyårsafton och då ska man väl ”glamma” och fira in det nya året, inte ligga och sova. Nu sov jag en stund under min normalt trötta kvällstid, alltså somnade jag strax före nio, så jag var vaken långt före det var dags att skåla in det nya året. I god tid före tolvslaget greppade vi ”skumpan” och tog oss till strandpromenaden för att tillsammans med övriga deltagare från campingen se fyrverkeriet och välkomna det nya året med ett glas champagne. Champagne och champagne, i vårt fall var nog drycken långt från champagne, men någon form av ”sprattelvatten” var det i alla fall. Inte vet jag men nog tycker jag att även nyårsafton liksom julafton är överreklamerad, jag är nog för gammal för att orka eller kanske är det hellre lusten till stora balunser och jippon som saknas. Man är nöjd med att ”lunka på” och bara göra små glädjeskutt ibland när andan faller på. Chansen att ”andan” ska falla på just till nyår eller jul är väl inte större än, eller ungefär lika stor, som att det ska ske en simpel måndag. Dessutom troligen betydligt tidigare under dagen, jag är och har alltid varit kvällstrött, så egentligen är morgonen

Kommentarer inaktiverade för Jaha så har..

Du kan inte kommentera just nu.