jan 03 2012

Nu är det..

Skrivet av kl. 07:08 i kategorin Allmänt

…oåterkalleligt sista morgonen här på Eden, inom ett par timmar ska vi vara på väg. Jag hoppas hinna ta ett sista adjö av den uppgående solen över havet, kanske ett par sista foton av den alltid lika spektakulära och bedövande vackra uppstigningen hon har, långt ifrån en annans uppstigning, skulle inte tro att någon med synen i behåll skulle kalla min uppstigning för bedövande vacker, bedövande kanske, men inte vacker.
Om allt går efter ritningarna och vad som lovas i reklamen från den nya campingen så ska det vara ok med internetuppkoppling där. Så kanske finns jag på min blogg redan inom någon dag för att beskriva den otroliga dumheten att åka härifrån…eller??? En sak är i alla fall säker, den campingen måste vara mycket bra om den ska klara av att slå Edens camping, för camping El Monto får slåss ur underläge.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Nu är det..”

  1. Anne-Marieon 03 jan 2012 kl. 08:39

    Kör försiktigt och jag hoppas ni får internet på den nya campingen
    så vi får höra hur det är!

    Anne-Marie

  2. maglie calcio bambinoon 29 aug 2018 kl. 18:46

    Wow cuz this is really great work! Congrats and keep it up.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera