jan 07 2012

Jaha…

Skrivet av kl. 08:05 i kategorin Allmänt

…så är det då helg igen, lördag och numera en vattengympa dag, skönt. Visserligen är alla dagar helgdagar för oss pensionärer om vi så vill men problemet är när andra har helg för då är det mesta stängt. Man står som ett frågetecken framför Lidl eller Mercadona och fattar inte varför det är stängt…idag, tills det går upp att, javisst det är söndag. Här har man hållit fast vid att det ska vara helg eller söndagsstängt, troligen ett klokt val. Stängt har däremot aldrig, åtminstone inte på dagtid, kinesaffärerna, antagligen också ett klokt val för är det stängt på det ena stället så går man till ”kinesen” och kollar, alltid hittar man något.
Nu är det vad jag förstår slut på mitt i veckorna helger för ett tag åtminstone. Jag har kollat om vi kan förvänta oss någon extra helg på grund av något helgon eller någon lokal ledig dag av olika anledningar men det verkar lugnt. Jag blir en aning ”dagavill” som vi säger uppifrån var jag kommer, fritt översatt blir det ”jag har ingen koll på vilken veckodag det är”, vi är sparsam vi norrlänningar, även med orden.
Jag har fortfarande inget negativt att rapportera om campingen, möjligen då att det verkar en aning rörigt i bokningssystemet, det är fullbokat men ganska många tomma platser på campingen. Killen i receptionen visade upp en dataskärm som såg väldigt proffsig och strukturerad ut men nog tycker jag att det ser ut annars i verkligheten, men…inte mitt problem, vi fick en bra plats så jag är fullt belåten.

En kommentar

En kommentar på “Jaha…”

  1. Lars / Eva Ekströmon 09 jan 2012 kl. 19:20

    Vi tittar in på din blogg lite då och då, och tycker att du skriver bra. Vi låg i Peniscola på Eden och vid poolen, sep-okt och lite i nov. Vi har en lten svart hund ( elvis )du kanske kommer ihåg oss. Du får gärna skriva mycket om Lo Monte, för vi är nyfikna på den campingen om den är bättre än Eden.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera