jan 16 2012

Måndag morgon..

Skrivet av kl. 09:46 i kategorin Allmänt

…och det regnar på Lo Monte camping, det innebär ingen morgonpromenad med Yvonne, eller kanske borde jag säga det har regnat och det blev ingen morgonpromenad. Nu ska jag i alla fall ta en promenad för att söka efter ett apotek. Som den sjuksköterska jag är så har jag naturligtvis ingen form av medicin när de behövs. Jag är ju van vid att ha ett medicinrum där alla mediciner finna och man bara hämtar vid behov… i den här husbilen finns inget sådant rum…alltså inga mediciner heller.
Rune mådde av och till inte så bra i går och inte har det varit bättre i natt heller, så nu ska jag som är medicinansvarig ge mig i väg och proviantera, verktabletter, slemlösande och någon form av magmedicin, typ Losec, och Dimetikon, så är det när det så kallade starkare könet blir okurant, i mitt fall brukar det hjälpa med ett långt toabesök medtagande ett korsord.
Fortsätter det så här med vädret och Rune kommer ordentligt på fötter blir det nog boule i eftermiddag men mer regn är utlovat till i natt och i morgon, kan bara säga att det inte är av ondo utan en högst nödvändig företeelse.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera