jan 17 2012

Visst blev det..

Skrivet av kl. 09:15 i kategorin Allmänt

…boulespel i går eftermiddag, damer mot herrar, tanter mot gubbar eller Yvonne och jag mot Gunnar och Rune om ni så vill, tyvärr förbjuder min blyghet mig att tala om resultatet….nästan, men bara nästan så här kommer det…..VI VANN I TRE RAKA SPEL, dessutom med god marginal i vissa spel. Vad säger ni om 12-0 innan vi släppte in herrarna på banan. Tyvärr måste jag väl i ärlighetens namn erkänna att det är långt, alltför långt, mellan dessa karameller att suga på så gubbarna får räkna med att det kommer att sugas lääääänge på den. Det är väl tveksamt om det blir någon boule i dag för det är prat om regn hela dagen i dag. Visserligen är det uppehåll nu men det ser lite tveksamt ut, kan nog tänka mig att det blir regn igen. Det har regnat en del under natten men fram för allt har det blåst.
Vädret har inneburit att det inte blivit någon morgonpromenad med Yvonne men jag var ju ute och letade ett apotek i går morse och det resulterade i alla fall i en ordentlig tur. Jag hittade till slut ett ända nere vid marinan så med mina vinglingar genom stan så blev det nog en tur på 4-5 km. Alltså ingen morgonpromenad dessa dagar med Yvonne så i dag ska vi testa gymmet i stället. Vädret får vi väl avvakta för att se om det blir boulespel i eftermiddag, Rune är väl inte helt ok men i alla fall spelklar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera