jan 18 2012

I dag börjar dagen..

Skrivet av kl. 08:45 i kategorin Allmänt

…toppenbra…Rune är tillbaks till sitt gamla jag…bara lite lämmen efter utflykten till gymmet och roddmaskinen. Jag hoppas och håller tummarna för att det är ett bestående tillfrisknande och att det även funkar med lagad mat. Visst förordar jag ”kallskuret” då och då men att varje måltid äta yoghurt och kokt ägg som har varit Runes diet, och jag som naturligtvis sympatiserar med honom äter en traditionell meny, utan ägg men med flingor och en kall korvskiva, eller en hårdmacka med ost. Det är väl i och för sig gott, ibland…men det blir lite tradigt i längden, men visst man överlever på det. Men när man i sina drömmar nattetid börjar jaga flyende lättgrillade biffar och kycklingklubbor då måste jag nog säga att det liknar abstinenssymtom. Riktigt så illa är det väl inte i mitt fall eftersom jag aldrig kan komma ihåg eller är medveten om att jag drömmer, om jag så gjorde skulle det säkert vara det jag drömde om. Nej det har i stället blivit så att jag dagtid frossar i maffiga recept här på nätet.
I dag är det i alla fall frid och fröjd, onsdag och Yvonne och jag börjar dagens aktiviteter med vattengympa och dagens fortsatta övningar får väl vädret avgöra, åtminstone till en del. Det har varit en del regn de senaste dagarna, i huvudsak nattetid men även under stora delar av gårdagen men nu ser det ljusare ut så kanske blir det boule i eftermiddag och revanschchans för gubbarna. Måste nog ändra den sista meningen för nu kommer de verkligt tunga molnen in från havet och de verkar vara rätt regnstinna och har faktiskt börjat ladda ur sig lite….men här går allt så fort, som jag sagt tidigare, så även regntunga moln kan passerar i rallyfart, vi kan ha sol och klarblå himmel inom en kort stund.

En kommentar

En kommentar på “I dag börjar dagen..”

  1. Chelsea Fotballdrakton 04 sep 2018 kl. 08:26

    Whoa….such a beneficial web-site.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera