jan 19 2012

Om det är någon..

Skrivet av kl. 20:28 i kategorin Allmänt

…som tappat en skruv så vet jag var den finns och den kan återfås mot beskrivning. Den satt nämligen djupt placerat i bakdäcket på Runes cykel i går när vi kom hem efter en provianteringstur. Det behövdes skruvdragare för att få ut skruven och med den följde också den lilla resterande luft som var kvar i däcket.
Jaha ja, det var verkligen inte ett önskescenario men inte mycket att gråta över utan det var bara att fundera över hur saken skulle åtgärdas. Ganska snabbt kom vi fram till att enklast vore om man kunde få tag i det här som man sprutar in i däcket, det som heter något i stil med Fix and go. Visst, det skulle underlätta otroligt mycket, men var kan man få tag i det och vad heter det här i Spanien och hur i fridens dagar ska man få någon att förstå vad det är man söker. Så idag på förmiddagen gränslade Rune min cykel och gav sig iväg för att om möjligt få tag i det tänkta lagningsmaterialet. Och till min glädje så hittade han det han sökte så nu är däcket förhoppningsvis fixat, det torde visa sig i morgon för då tänker vi ta en tur till Lidl. Blir det Lidl i morgon så har vi testat alla, Valio, Aldi, Mercadona, Carrifour och även Lidl, och alla finns i närområdet, kanske inte gångavstånd riktigt men mycket enkelt att nå med el-cyklarna.
Förutom morgonpromenaden tillsammans med Yvonne och Runes inhopp i en cykelreparatörs yrke så har vi inte gjort något annat är slappat i solen, visst vi har spelat boule men det är väl inget vi behöver prata om i dag.

En kommentar

En kommentar på “Om det är någon..”

  1. Barcelona tröja 2018on 04 sep 2018 kl. 09:27

    Keep up the exceptional work !! Lovin’ it!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera