jan 27 2012

Nu börjar man vara..

Skrivet av kl. 23:31 i kategorin Allmänt

…en riktig jet-setare för nu har vi varit på ”lokal” två kvällar på raken. I går kväll var vi alla inbjudna till nystarten av restaurangen på campingen, och vi var många så det var trångt om saligheten vill jag lova. Nu fanns det en rimlig förklaring till trängseln…allt, säger allt, var gratis, tapasbuffé och det man drack, levande musik och ett par unga flickor som dansade ett par spanskinspirerade danser var också ett trevligt inslag i gratisutbudet. Jag lovar att ljudnivån var rätt hög. Det här uttalande om gårkvällen har jag ärligt stulit av Yvonne , men med hennes goda minna:
” I går kväll var hela campingen inbjudna till nyöppning av restaurangen med gratis buffè fri dryck och levande musik, mycket trevligt, tyskarna sjöng, spanjorerna dansade sina spanska danser och vi svenskar satt lugnt och tittade på.”
I kväll har det varit flamencoshow på restaurangen, samma spanska trubadur som i går spelade gitarr och sjöng spansk musik. Han spelar gitarr med bravur och har ordentliga röstresurser, jag tycker att han är riktigt bra, jag lyssnar gärna till honom fler gånger.
Här på campingen har det varit rätt tätt mellan ”svenskbesöken” , de har varit här påvad man skulle kunna kalla studiebesök. Det verkar som många är intresserad av att stå här under längre eller kortare tid under nästan höst och vinter. Tyvärr kan det vara svårt att få plats för en längre tid men visst finns det chans till plats åtminstone under en begränsad tid. Yvonne och Gunnar och vi har däremot fått klartecken om att vi har fått platser under hela nästa vintersäsong. Det ska bli spännande och roligt att se, om och vem som kommer att vara här under nästa vinter. Två som kommer att vara här under en månad till hösten är Anne-Marie och Ellert.
Boulespelet har varit väldigt rättvist de senaste dagarna, vi har vunnit var sitt spel .

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera