feb 02 2012

Nu har vi fullt krig..

Skrivet av kl. 08:16 i kategorin Allmänt

…i husbilen, det är två lag, Rune och jag mot våra datorer. Runes dator har en längre tid nekat att samarbeta men min har varit som sin ägare, timid och medgörlig. För att blidka Runes dator köpte vi en hjälpantenn och Runes gav sig på att installera den.

Jaha, nästa krig, denna gång typ inbördeskrig, för trots att det på både förpackning och instruktion, som visserligen var på engelska, stod att det ska fungera tillsammans… så icke dessa två. Den här nya krigaren meddelar att den absolut inte stöder Runes dators programversion trots att både dator och antenn var överens om att de egentligen kunde samarbeta, vilket tillverkarna av de två stridstupparna också ansåg och meddelat i sina manualer. Det är nu min dator kommer in i bilden, den har varit samarbetsvillig så länge jag inte gett mig in på den aktivitet den absolut nekar till, den vägrar nämligen i sten att gapa för att ge mig möjlighet till användande DVD-funktionen. Jag gjorde några intensiva försök att övertala den att gapa, måste erkänna att det till en del var med en viss grad av milt våld, men icke. Nu har även den härsknat till och vägrar att utföra mina order. Visst släpper den in mig på nätet, men bara just så länge att jag hinner få upp den sida jag begärt, då kastar den ut mig och jag ger mig sjutton på att den garvar åt mig. Nästa steg i kriget blir att ta till proffisionell medling i form av tv-tekniker.

Förutom datorernas uppror så går dagarna sin gilla gång, bara alltför fort, vi har nu varit här på Lo Monte en månad och det är fem månader sedan vi åkte från Skellefteå, det innebär att vi varit här nere mer än halva den tid vi avser att vara här.

Boulespelet har gått bra för oss brudar de senaste dagarna, nu ser det väl ut som om det kommer att bli någon dags vila så herrarna får samla sina krafter, det ska nämligen blåsa och regna i dag och så blir det nog också vad jag kan se.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Nu har vi fullt krig..”

 1. Nils-Åke & Birgittaon 04 feb 2012 kl. 21:43

  Här tittar jag in och lämnar över en Award.
  Titta in på vår blogg så ser ni.

 2. Lennarton 05 feb 2012 kl. 00:16

  Hej
  Ja krig är hemskt, men krig har ju funnits i alla tider. Men nu har människan utvecklat så sofistikerade manicker att krigen sköts av datorer,” kretskortens krig”. Nej klä på er och gå ut i solen och låt datorerna bråka, fastän ni verkar inte ha det så varmt heller, 6 grader och snö på Mallorca….Men det är ju svinkallt i hela Europa, inte minst här,-25 grader. Våra bekanta Krister o Lena bestämde i julas att de skulle besöka Jokkmokks marknad i år, och visst är dom där, jag ringde Krister i dag och kallt hade dom, minus 36…kul.
  Men vi stannar inne, inte ens hunden vill gå ut.
  Hälsningar
  Sisi o Lennart

 3. Kristinaon 05 feb 2012 kl. 07:13

  Hej!

  Stanna där ni är. I Västervik har vi idag söndag -20 och hemma i Linköping är det -22. Stanna så länge ni kan. Hoppas ni får ordning på datorerna så ni kan
  underhålla oss med info från lägret om läget.

  Kram Kjell o Kristina

 4. Lazio Fotballdrakton 04 sep 2018 kl. 09:10

  Thanks with regard to giving these sort of well put together subject material.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera