feb 06 2012

I väntans tider..

Skrivet av kl. 17:38 i kategorin Allmänt

…på fredsmäklaren i form av en datatekniker. Enligt förhandsinformationen kommer han efter kl fem och han pratar bara spanska…det gör inte jag, jag håller mig till svenska och något hjälpligt engelska. Inte ens på svenska vet jag vad jag pratar om när det gäller datorer och datateknik, på engelska…ja ni förstår själva. Min dator däremot tror sig kunna de flesta språk, bl. a då spanska så jag har alltså skrivit in, på svenska då, vad jag vill hag gjort och så vänligen bett datorn översätta till spanska. Ja något har den i alla fall översatt men om det är något som den spanska killen kan tyda och förstå det ska bli intressant att se.

I går var vi utflykt tillsammans med Yvonne och Gunnar i hyrd bil. Det blev en tur söder ut efter kusten och en bit in i landet hem. Vi startade vid nio-tiden, efter frukost, packade in oss och det medtagna fikat i en liten Citroën och drog söder ut. Vi hade väl inget förhandsbestämt mål men kusten ner och en bit in i landet hem med fikapaus så där mitt på dagen och matrast på något mysigt ställe på eftermiddagen. Fikapausen blev lite försenad bl. a på grund av löpartävling, troligen maraton med tanke på vissa av deltagarnas plågade utseende. I alla fall innebar det att ingen kände något behov av mat då passerade en hel del troligen ”mysiga” matställen. Så småningom gjorde andra behov sig påmind så i det läget blev önskemålet inte mysigt ställe utan i stället blev önskemålet god mat och bra toaletter. Vi hittade vad vi önskade, i Pilar de la Horodada, nu hade vi visserligen hittat det tidigare för den kinesiska restaurangen har vi besökt tidigare, den ligger nämligen på cykelavstånd från campingen och granne med Aldi och Carrefour, som hör till våra vanliga inköpställen, ca 5 km från campingen.

En kommentar

En kommentar på “I väntans tider..”

  1. Tommyon 07 feb 2012 kl. 07:24

    Ser med spänning fram emot resultatet efter gårdagens gästspel i den spanska ligan. Speciellt med tanke på att Rune nu behövs inför den årliga drabbningen i våran internetbaserade H-klubb, då måste grejerna vara igång och fungera!
    Vi fundera om problemen även omfattar den digitala biten som heter foto? Hälsningar från ett kallt Byske, gm Tommy

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera