feb 07 2012

Nu har han gjort det igen..

Skrivet av kl. 18:36 i kategorin Allmänt

…Rune, irriterat de höga potentaterna inom klubben för total diktatur. Nu tillhör väl inte det något större problem om man yttrar sig i text på ett sånt sätt som en normalt funtad svensk och med svenska mått mätt anser höra till yttrandefriheten. Nu borde Rune mycket väl känna till problemet men lika fullt sätter hans sig i den sitsen, att den karlen inte förstår att sköta sina kort. Om man är med i en klubb som förutsätter att du inte ska ha några andra ”Gudar” än styrelsen och att du under inga förhållanden ska ha någon egen tankeförmåga och åsikt då får man skylla sig själv när man ifrågasätter varför en medlem som erbjuder sig att gå in i styrelsen blir avstängd med omedelbar verkan. Styrelsen har nämligen önskat att medlemmar skulle anmäla sin vilja att ta på sig styrelseuppdrag. Vad som inte riktigt framgått är att de medlemmar som kunde komma i fråga endast var medlemmar som absolut inte hade någon egen uppfattning och som bara gör ”vågen” när någon i styrelsen uttalar sig skriftligt eller muntligt. Rune har tydligen uttalat funderingar om orsaken till avstängningen vilket omgående resulterade i hot om avstängning för honom också. Vad jag förstår så beror hela historien på en ytterst paranoid och korrupt styrelse som på grund av att denne medlem haft mailförbindelse med en sedan tidigare avstäng medlem resulterat i att styrelsen anser att de har bildat någon, typ trojka i akt och mening att överta hela klubben och dess aktiviteter?????? Undrar om det var i dessa banor som han norrmannen Brevik tänkte och agerade bara att han var ännu mer drastisk.

Vad som också är underligt är att styrelsen inte erkänner att den avstängda medlemmen (eller modererade som det så vackert heter) visst har sänt in en förklaring till vad det handlar om. Även medlemmar som inte har skrivit ett ord på eller om klubben har tydligen också blivit modererade endast på grund av att de chattat med den numera modererade medlemmen. En sak är då säker det måste vara en himla massa jobb att hela tiden avstänga medlemmar, eller…fel av mig det måste vara det absolut enklaste sättet att slippa kritik och ifrågasättande, alla som har egna åsikter och som vill ha en förklaring på styrelsens agerande modereras, vilket i praktiken innebär att de inte längre existerar som fullvärdig medlem utan bara får möjlighet att betala medlemsavgiften, visst man kan fortfarande läsa vad andra skriver men inte kommentera något som skrivs.

Man kanske skull starta en klubb med den ideologin om bara någon vänlig själ kan ge mig en klubbidé som skulle intressera tillräckligt många för att jag skulle kunna leva gott på den inbetalda medlemsavgiften efter som ingen kommer att kunna ifrågasätta vad den går till, då modereras vederbörande omgående på obestämd tid eller tills han inordnat sig i ledet.

En kommentar

En kommentar på “Nu har han gjort det igen..”

  1. Ingeron 09 feb 2012 kl. 17:57

    Hej!

    Har ni läst detta inlägg?

    http://www.husbilsklubben.se/forums/t56262/

    Blev ingen klickbar länk.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera