feb 12 2012

Tveksamt om det blir..

Skrivet av kl. 08:40 i kategorin Allmänt

…boule i dag, vill nog kalla denna dag för en äkta spansk vinterdag. Nu, när klockan snart är åtta, så är det bara 1,1 grander varmt och det blåser 5,8 sekundmeter, enligt den här intelligent väderstationen som vi skaffat så ska det kännas som mellan minus 1 till minus 3 grader i byarna. Visserligen är det rätt så klart väder så solen kommer naturligtvis att göra livet utomhus betydligt drägligare men vinden är nog rätt tjurig och boulebanorna ligger öppet för de bistra vindarna. Kan väl också vara bra att ligga lite lågt med boulen för resultatet har väl inte riktigt gått till damernas favör. Vi fick tillfälligt en fjärde medlem i vårt lag, en man från frankrike, en riktig bombare och betydligt proffsigare än vi, han har säkert en hel del att lära oss om boulespel och regler. Hoppas bara att det inte tar bort glädjen i spelet, tyvärr kan regler sätta krav som tar bort spontaniteten.
Nu ska jag åter igen skryta om denna campings förträfflighet, i fredags hade vi, Yvonne, Ingrid och jag beslutat att åka till marknaden med campingens buss, vi hade fått för oss att marknaden var i Torrevieja, tyvärr var bussen trasig och hur som helst var marknaden inte där utan i Pilar. Vi beredde oss på att utesluta det hela eller ta cyklarna som vanligt när vi åker till Pilar, men det var inget som tjejen i receptionen tyckte, så hon meddelade bossen om problemet och han tog telefonen ringde till någon som jobbade ute på campingen. Det hela slutade med att en kille kom som skjutsade oss till och från marknaden i receptionisttjejens privata bil.
Studiebesöken från bl. a Santa Pola har varit ganska många och om alla som har ställt sig i kö för plats eller bara sagt att de vill komma hit nästa vinter får plats så blir vi rätt många svenskar här, det vore kul

En kommentar

En kommentar på “Tveksamt om det blir..”

  1. Gurraon 12 feb 2012 kl. 08:55

    Verkar som verkligheten hunnit ikapp er…menar kylan…!!!
    Tänk dig en söndagsmorron här..med strålande solsken och -13,7 och snart en skoter som ska få göra rätt för sig…!!!
    Dessutom ingen ”kallblåst”…
    Men vinterboule ..njaa…

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera