feb 19 2012

Det här är inte riktigt..

Skrivet av kl. 23:37 i kategorin Allmänt

…klokt, jag hinner inte med längre. Om det finns någon som har det minsta hum om hur man bromsar tiden så snälla, snälla, snälla hör av dig till mig för nu är det fart på timmarna. Det börjar kännas som om det inte är någon ide stiga upp på morgonen för det är snart kväll igen och det trots att jag är hyfsat tidig på morgonen. Jag är i regel uppe mellan sex och sju och i säng vid 24-tiden men det hjälper inte. Spanien måste ha världens kortaste timmar åtminstone dagtid eller är det så att jag blir långsammare och långsammare i det jag gör. Personligen tycker jag naturligtvis inte det men jag är väl i det hänseendet inte rätt person att avgöra det. Men det är helt klart att jag lägger mer och mer tid på planeringen att göra så lite som möjligt. Själva planeringen är väl inte betungande men att sittande i solen en timme då och då för att tänka på de krav jag numera är befriad från och hur jag så länge som möjligt ska kunna undvika andra allt för betunganden kroppsarbeten, som t ex tvätt och matlagning med efterföljande diskning, tar på krafterna. Tur är att jag har vattengympan och boulen som håller mig i viss fysisk trim som gör att jag orkar med dessa funderingar och att göra det slappande i solen kan vara nog så krävande.
Boulen ja… den kan jag egentligen skriva en hel del om men jag ska ta det kort…vi, tjejerna alltså, har vunnit alla matcher de senaste dagarna, det får räcka med den redovisningen. I dag blev det cykeltur för hela boulegänget till kinesen för middag, med efterföljande kaffe hos Yvonne och Gunnar, alltså en i allt helt perfekt dag, både vad det gäller väder, spel, mat och sällskap, men förbaskat kort.
På campingen har den här helgen engelska campare mer eller mindre haft kommandot, med bland annat någon form att promenadfrågerunda, bouleturnering, vilket tyvärr innebar att vi fick stå över boulen den dagen då banorna var upptagna, och i går gemensam grillning och i dag gemensam avslutning med prisutdelning på tävlingarna.
Planeringen av tyskarnas nya förskottsbetalda platser fortskrider och nu har det planterats träd på ytan och dessa har vederbörligt blivit inspekterats och möjligen döpts genom att, vad jag antar, den hyresgäst som får trädet på sin tomt ger det sitt namn eller något liknande och som bekräftelse tar sig en ”klar” kanske fick även trädet en dito för att förbättra växtresultatet.

3 kommentarer

3 kommentarer på “Det här är inte riktigt..”

 1. Tommyon 20 feb 2012 kl. 02:32

  Tycker att det låter som geochacingen börjar behövas för Er!
  //Tommy

 2. Ainaon 20 feb 2012 kl. 07:36

  Men Tommy, hur i hela friden ska vi hinna det då, vi har ju redan för lite tid för de aktiviteter som erbjuds. Jag kan lova dig att i samma tackt som solen och vädret blir varmare med samma fart minskar timmarna till fysisk aktivitet, det är troligen kraftslukande nog att slappa i solen och fylla på glaset med något svalkande, typ isvatten.

 3. Kors och Tvärson 25 feb 2012 kl. 05:30

  Tiden går fort när man han kul, sägs det ju.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera