mar 10 2012

Sverige, Sverige..

Skrivet av kl. 09:35 i kategorin Allmänt

…fosterland, om man med det menar att det är det lands värderingar som har fostrat oss så är min fråga till vad? Jag kan i dag läsa om att arbetsförmedlingen i ”mitt fosterland” har börjat agera som Head Hunters till telefonsex marknaden???? Visserligen är arbetslösheten hög bland ungdomar men…är inte detta en aning för grovt??? Nästa steg i den sjunkande moralen inom många statliga företag är kanske att återinföra sexhandel. Visst om man legaliserar den affärsverksamheten så kan den ju beskattas och där måste det väl vara en hel del sköna kronor att dra in, både inkomstskatt för säljaren och nöjesskatt för kunden. Jag säger bara tack och lov att man är pensionär och att man både är för gammal och för rynkig och därför inte på några villkor attraktiv på den marknaden…och stackars arbetslösa ungdomar, både flickor och pojkar om det är den typen av arbeten som arbetsförmedlingarna kommer att erbjuda till arbetslösa med fel utbildning.

Här på campingen har vi tack och lov inga sådana problem, inte heller någon stadsminister som till och med lyckas slå mynt av sin separation, åtminstone ingen vi känner till och behöver bli upprörd över. I förhållande till vad man kan läsa om i tidningarna så är eventuell förlust i boulen rena glädjeyran.

En kommentar

En kommentar på “Sverige, Sverige..”

  1. 3mon 12 mar 2012 kl. 22:39

    Håller absolut med, ur led är tiden. Hörde på nyheterna att uttagen av medel från avgångna politiker har skjutit i höjden den sista tiden. Blir inte förvånad, titta på Persson som fortfarande inte har någon ”inkomst” utan får avgångspension. Inte med dåliga belopp heller. De borde skämmas. 3M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera