apr 03 2012

Jaha, nu är det..

Skrivet av kl. 18:17 i kategorin Allmänt

…alltså påskveckan, skolorna är lediga även här i Spanien, vilket innebär att campinggästerna nu bytts mot spanska barnfamiljer och de övervintrande pensionärerna har åkt hem för att möta våren hemma, de flesta i alla fall, vi är väl några tappra som blir kvar ett tag till. Livet har, kan man nog säga, blivit en hel del förändrat, inte till det sämre tycker jag.

Det är i alla fall rätt mycket barn i varierande ålder som rör sig på campingen, och jag lovar att de kan röra på sig, på cykel, på inlines och på sina egna snabba fötter. Kan också säga att vilket fortskaffningsmedel de än använder så är kurvtekniken och hastigheten betydligt mer avancerad och våghalsig än tidigare campinginvånares kurvteknik. Visst sker det kullerbyttor och ikullåkningar men även där måste tekniken var finslipad, för om man som pensionär skulle göra något liknande de överhalningarna så skulle man troligen ligga kvar och kolla vilka eller vilken del som inte är bruten eller svårt skadad, försök att stiga upp gör man väl först när man inser att det kommer nog inte någon ambulans, ungarna däremot tror jag inte riktigt hinner ta mark innan de är upp och på väg igen.

Vi blir ju kvar över påsken och det ska bli mycket trevlig att få ”delta” i ett spanskt påskfirande, även om det bara är som åskådare, troligen både intressant och lärorikt.

Själv är jag ”fit for fight” igen efter att ha shoppat loss på apoteket, nu orkar jag hänga med och vara vaken till fram emot midnatt som vanligt, det har varit lite dåligt med det den senaste veckan. Har inte heller några problem med att hänga med på boulebanan, resultaten tror jag att jag talar tyst om, finns annars kanske risk för behov av krissamtal och krisbearbetning i grupp, nämner inga namn men vi kommer att ge förlorarna chans att rehabilitera sig.

En kommentar

En kommentar på “Jaha, nu är det..”

  1. 3mon 03 apr 2012 kl. 20:57

    Det är nog klokt att ni stannar ett tag till med tanke på den ishavsluft som dragit ner över inte bara Skandinavien utan även övriga delar av Europa. Vi har nu kommit till Danmark på vår tripp. Vi njuter trots vädret. Ha det så gott 3 M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera