apr 09 2012

Nu har jag..

Skrivet av kl. 21:32 i kategorin Allmänt

…snart avverkad min första påskhelg i Spanien, eller egentligen så är den väl över även om det återstår några timmar av annandagen. Hur har det då varit att fira påsken här på campingen, ja först av allt måste jag säga att den förväntade invasionen av spanska campinggäster som vi blivit förvarnade om och med de ett större antal mer eller mindre över allt cyklande eller bollsparkande barn, det kan man glömma, inte heller några raketer eller bomber fick jag uppleva. Tydligen så har många andra erfarenheter av, inte stökiga kanske men rätt så högljudda dagar och nätter ofta till långt fram på småtimmarna, för många av långtidscamparna åkte dagarna före helgen. Vi var väl informerade om att vi nog inte skulle få mycket sömn under påsken, hur blev det då, ja jag har sovit precis som vanligt. Visst har det varit en hel del barn, både boende här på campingen och även barn som bor i området runt campingen. Det är nämligen så att på campingen har det anordnats underhållning under tre dagar, en underhållning som man nog får säga i första hand gått i barnens tecken, på campingen riggades en stor hoppborg upp och ett antal lekledare jobbade med att anordna lekar och tävlingar för barnen, både ute på gräsmattorna men också inomhus i poolen, disco för barnen var också en återkommande aktivitet under åtminstone fredag och lördag, men som sagt inga bomber eller raketer, till alla hundars glädje kan jag tänka.

Dessa vårblommor finns lite över allt på stora ytor, planterade eller vilda....?

Här på campingen har det blivit minst sagt glest mellan oss campare och än glesare kommer det att bli antar jag för vi har pratat med både svenskar, norrmän och finnar som kommer att åka till veckan. Den spanska våren har vi nog fått och sommaren ligger väl inte långt efter, i och med den antar jag att sommarcamparna börjar komma och snart är det väl fullt här igen men det rör sig nog i huvudsak om spanjorer eller åtminstone sydeuropéer, oss blir de i alla fall inte av med än, först i mitten på maj har vi tänkt dra norröver.

 

 

 

...Jag hade ingen aning om att mimosan kunde bli stor...ett ordentligt stort träd full av gul mimosa.

En kommentar

En kommentar på “Nu har jag..”

  1. 3mon 10 apr 2012 kl. 22:18

    Det där med smällarna var inget som vi saknade heller. Vi har ju hund och skäller över ungar som skjuter både nyår och påsk. Nyår slapp ni nog inte, men skönt tt slippa dem i påskas. Ni verkar ha ett riktigt skönt liv, hoppas vi kan komma iväg över nästa vinter. Vi har förstått att många överraskats av snö och kyla när de kommit hem, så ni är nog kloka som stannar. Ha det fortsatt bra. 3 M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera