maj 06 2012

Nu är det..

Skrivet av kl. 20:52 i kategorin Allmänt

…oåterkalleligt, vi är på väg hem, eller inte riktigt men vi packar för fullt och på fredag morgon då startar vi färden mot Sverige, nu kan vi inte dra på det längre, det bara att acceptera.
Rapporterna hemifrån de senaste dagarna har verkligen inte varit så trevliga, snö och slask, inte riktigt vad man vill höra eller ser fram emot, lite svårt att ta in när vi sitter här i 25-30 gradig värme. Nu är det rätt många dagar innan vi anländer till Sverige och än längre tills vi är uppe i Skellefteå så förhoppningsvis är det i alla fall betydligt bättre och mer försommarliknande väder när vi kommer dit.
Men än har vi alltså några dagar kvar här, visserligen har vi inte packat helt klart men visst kommer det att bli tid till att bara njuta av värmen, man kan tycka att efter åtta och en halv månad i solen, bara ett mindre antal regndagar, så borde man ha fått nog av sol, men icke, åtminstone inte jag och inte heller Rune. Känns helt ok att vara tillbakas här redan den första september. Det ger mig åtminstone två månaders strandliv och möjlighet att bada i havet.
Under de dagar vi är på resa så har jag troligen ingen chans till internetuppkoppling så jag får väl göra som tidigare år, skriva typ resedagbok och eventuellt lägga in när och om jag får möjlighet till uppkoppling.

3 kommentarer

3 kommentarer på “Nu är det..”

 1. Nisse & Birgittaon 07 maj 2012 kl. 10:11

  Ja ni är i Svergie lika länge som vi var i Spanien. varit kul att både läst och ha träffat er i spanien på Eden. ha det bra kör med förstånd.
  Nisse

 2. Solveigon 07 maj 2012 kl. 17:26

  Då är det bara att önska er välkomna hem till Sverige igen, hoppas att resan går bra och att sommaren har kommit en bit på väg. Till hösten får vi se om vi tar en längre tur till Spanien, vi är då båda pensionärer.
  Hälsningar
  Solveig med Sanddammaren

 3. 3mon 07 maj 2012 kl. 19:26

  Ja, så är det, det roliga får ett slut. Men då börjar en del nytt roligt. Ni verkar att ha haft det så bra och skönt era åtta månader så den korta tid ”hemma” blir som en tripp på semestern, eller? Det är som att alltid vara på väg, det är ju underbart härligt. Ni ska bara ta det lugnt på resan, och inte hasta, det stressar bara. Kör försiktigt och ta vara på er. 3 M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera