maj 08 2012

Säger bara..

Skrivet av kl. 16:16 i kategorin Allmänt

…oj, oj,oj… paltkoma, släng dig i väggen, det är bara ett diffust symtom i förhållande till vad jag har. Vi har varit en sista gång på kinesrestaurangen i Mill Palmera så nu har jag alla stadier av matrelaterat koma. Den wok de serverar är outstanding, fisk, räkor i olika tillagningssätt, kött och fågel också i olika varianter, ris, nudlar, många olika grönsaker både råa, och friterade, naturligtvis också sushi Dessutom finns alla dessa varianter av fisk, skaldjur kött och grönsaker och svamp som man själv plockar med dig till kocken som basar över ett stort stekbord där han tillager dessa delikatesser åt oss gäster. Eftersom ögats signaler säger det, det och det måste jag bara smaka och det om det mesta, och de signalerna når hjärnan snabbare än magens, som behöver ca 20 minuter att meddela huvudkontoret att nu är det fullt, i alla fall när det gäller mig, så vid det laget har man uppenbara andningsproblem, och då har man inte plöjt sig genom efterrättsbordet som innehåller frukt, både färsk och konserverad, vaniljsås och kex, crème caramel och små petit choux-liknande bakelser. Så ni kanske förstår att paltkoma är blaha, blaha i förhållande till det tillstånd vi befinner oss i…men gott var det och jag kommer att göra om det ett antal gånger under den kommande vintern. Jag får trösta mig med att jag gör det för en ”god” sak.
Nu bara två dagar kvar här, onsdag och torsdag. I morgon ska jag ta en motionspromenad ner till apoteket och köpa en del medikament som är betydligt billigare här och dessutom inte receptbelagda, även om jag faktiskt har recept utskrivna i Sverige, jag är naturligtvis inte ute efter något som är narkotikaklassat, tror inte ens att det är något som säljs här utan recept, dessutom vet jag att varken jag eller Rune har något behov av dessa preparat, inte för sömn och absolut inte för att förstärka eller dämpa något.

Här är den mindre packlådan och stolar och dynor som inte fick plats i lådorna.

Rune ska slutföra packningen av husbilen tack och lov så har vi fått lämna en hel del, egentligen massor, som kommer att förvaras här på campingen, två stora plastlådor, sådana som man förvara bl a trädgårdsstolar och dynor i. Nu rymde inte vi några stolar eller dyner och inte heller kökstältet utan lådorna blev fulla ändå, så stolar och tält fick läggas på lådorna och spännas fast med spännband. Jag kan inte förstå hur vi fick hit sakerna, men det har vi uppenbarligen gjort för de är bevisligen här. Visst är ”garaget” på husbilen något mindre ”proppat” men jag tycker att det är fullt nog ändå.

 

 

Det mesta av de här "prylarna" ska in i garaget på bilen och med hem.

 

2 kommentarer

2 kommentarer på “Säger bara..”

  1. 3mon 10 maj 2012 kl. 18:05

    Oj, oj vad grejor, hur har ni fått med allt i bilen ner? Bra tt ni kan lämna kvar en del, ni är ju snart tillbaka så det gör ju ingenting. Nu talar ni väl flytande spanska, eller? Ha det å gott nu den sista tiden. 3 M

  2. Freedomtravelon 11 maj 2012 kl. 19:15

    Det ser inte ut att gå någon nöd på er!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera