maj 15 2012

Naturligtvis gick det precis..

Skrivet av kl. 20:16 i kategorin Allmänt

…som jag anade att resan skulle gå, den tionde maj startade vi och så långt var allt enligt ritningarna, men sen gick allt snett…eller egentligen inte för jag hade mina aningar. De 10-11 dagar som vi hade bestämt att det skulle få ta från södra Spanien till södra Sverige, misstänkte jag skulle krympa till 7-8 dagar, men där hade jag delvis fel, det tog oss fem dagar. Eftersom både Rune och jag har bråttom att komma till det bestämda målet när man väl har påbörjat resan så står vi alltså nu på ställplats hos Bengt i Örkelljunga.

Ett vårblommande favoritträd....

Det här är väl egentligen inte slutmålet men eftersom vi alltid har sagt att vi ska vara i Sverige inom en viss tid så får vi väl säga att det har vi fixat så vi är väl i mål då, här planerar vi att stanna åtminstone till lördag eller söndag, men som sagt var, planeringen har väl inte direkt hållit tidigare så vi får väl se om det blir ytterligare en revidering av uppgjorda planer. Men just nu känns det som det skulle kunna fungera, jag har inte något emot att vänta ytterligare några dagar här för att låta våren komme en bit längre uppe i Skellefteå, de informationer jag fått har inte direkt varit uppmuntrande.

...hästkastanjen, i ett vårlikt norra Tyskland.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Naturligtvis gick det precis..”

 1. 3mon 15 maj 2012 kl. 20:45

  Men himmel och pannkaka, har ni kört i skift? Vi tar aldrig långa sträckor, för vi tycker det tar bort en del av tjusningen. Men det är klart ni har legat stilla i 8 månader så det är väl som med kalvar som kesar på våren, en massa i benen som måste ut. Men det är nog inte riktigt nyttigt, eller? Hoppas det var värt det, och välkomna hem till Svedala. Vi är ute på kul-tur i Mellansverige. Ha det så gott. 3 M

 2. Ainaon 15 maj 2012 kl. 20:59

  Nej det är bara Rune som kör, men med mig som kartläsare och en GPS-dam som lägger sig i och försöker omtolka mina tolkningar av kartans information om vägarna så får vi se rätt mycket av ländernas små smala och pittoreska små samhällen. Rune tycks fortfarande tro minst lika mycket på min förmåga som kartläsare som på damen i GPS:en.

 3. Kristina Karlströmon 16 maj 2012 kl. 05:47

  Oj, med vilken fart ni far fram. Men vad skönt höra att ni klarat av Europaresan
  utan problem. Välkomna hem, ha en skön sommar här hemma.
  Snart är det dags att återvända! Kram Kristina o Kjell

 4. Nils-Åke & Birgittaon 16 maj 2012 kl. 21:24

  Tack för idag.
  Trevligt att prata en stund.
  Ha det forsat bra resa
  nisse

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera