maj 19 2012

En första rapport..

Skrivet av kl. 21:05 i kategorin Allmänt

…från ett lugnt årsmöte som efter vad som rapporterats gått helt i styrelsens anda. Varför får jag alltid känslan av väckelsemötens masshypnos när någon tar upp styrelsens totala förmåga att dupera sin ”församling”.
Årets möte har föregåtts av en del underligheter med uteslutningar och det vad jag förstått endast på grund av vissa medlemmars ifrågasättande av klart odemokratiska förhållanden, t ex bara att finnas på en icke önskad och därför utesluten medlems meiladresslista har förorsakat diskussion om även denna medlem borde uteslutas, jag vet inte om det har resulterat i uteslutning men att bara tänka i de banorna låter för mig helt absurt. Styrelsen har beklagat sig över att det varit och är svårt att få folk att engagera sig i klubben och ta på sig styrelseuppdrag. Jag har förstått att det finns åtminstone en man som har erbjudit sig att ta på sig styrelseuppdrag. Tyvärr så var hans idéer om hur en styrelse skall arbeta allt för demokratiska och det har vid det här laget klart framgått att det är inget som ligger i den befintliga styrelsens intresse. Alltså startade den stora svartmålningen av denne mans syften med att erbjuda sina tjänster. Dramat i sin helhet tror jag bara den närmast inblandade känner till eftersom de inlägg i debatten som inte behagar styrelsen inte heller kommer till offentlighet eftersom det av webbansvarig, med styrelsens goda minne, modereras. Nu skulle denna modererade man få möjlighet att förklara sig på detta årsmöte, ett årsmöte som redan konstaterats av en deltagare, helt gick i styrelsen anda, så denna deltagare konstaterade bara att sagde man fick lämna scenen med svansen mellan benen. Blir jag förvånad?…Nej, det skulle ha förvånat mig tusen gånger mer om han fått förklara sig inför en neutralt lyssnade och analyserande åhörarskara. Men liksom på väckelsemötena har predikanten alla deltagare i sin hand och ve den som dristar sig att ifrågasätta budskapet, jag känner inte denna man Gomer men för mig är han en demokratins försvarare och alltså i detta sammanhang en ensam riddare.

En kommentar

En kommentar på “En första rapport..”

  1. Kalion 20 maj 2012 kl. 18:57

    Gå ur den där jävla nickedockeföreningen! Om nog många lämnar föreningen i protest kanske någon liten pollett trillar ner för prinsessorna på ärten som sitter i styrelsen. Så länge alla är kvar, även om de protesterar, så tror de väl att de har rätt i allt de gör och medlemmarna bara är griniga emellanåt men egentligen trivs i föreningen.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera