jun 10 2012

Och regnet det..

Skrivet av kl. 13:18 i kategorin Allmänt

…bara öser ner, nu har vi varit på denna camping i 14 dagar…14 regniga dagar och enligt väderspåmännen ska det bara fortsätta. Vi ger nu upp och drar vidare, närmare stan, civilisationen och dottern och hennes familj.
Det är väl i och för sig inget fel på själva campingen men att varken ha mobil eller dator som fungerar åtminstone tillfredsställande och TV som aldrig fungerar och ca 18-20 mil till närmaste stad eller anhörig och dessutom regn, regn och regn, det får definitivt mig att inse att vildmarkslivet är inget för mig. Vi kommer att flytta till en liten byacamping betydligt närmare stan och mina anhöriga, visst det regnar även där men man ser hus och inte bara tallar och skog när man tittar ut och det är alltså ”bara 2 mil till dottern och ca 3 mil till stan och bara ca 6 km till närmaste större samhälle., och det är asfalterad väg i stället för de 2,5 mil smal kurvig och i nuläge lerig grusväg som vi har innan vi kommer till en större asfalterad väg. Vatten och fiskemöjligheter finns även på den nya campingen för den som är intresserad och en…bouelbana.
Naturligtvis förstår jag att vädret näppeligen gjort mig positivt inställd till campingen men även om det varit toppenväder så är det fortfarande för långt till de och det man åker hem för att träffa och göra, då vi är i Spanien under större delen av året så vill man ha så mycket kontakt som möjligt med familjen och vännerna när man är hemma.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Och regnet det..”

  1. maria lundemoon 10 jun 2012 kl. 17:52

    Välkommen till Bureå Camping som vi driver. Dåligt väder men fint vid forsen och 600 m till afärr mm. Ha det bra! / Maria LundemO

  2. 3mon 10 jun 2012 kl. 21:44

    Det kan jag gott förstå, att vara ute i obygden när man är hemma endast några månader på året, det skulle vi inte heller orka med. Hoppas det blir lite bättre på nästa ställe. Framförallt nära till kära. Vill inte göra dig ledsen, men här på Öland har vi hit jätteskönt väder även om det varit blåsigt, men det hör till vid havet. Håll ut snart kommer sommaren även så långt norr ut. Ha det så gott! 3 M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera