jun 14 2012

I dag var det..

Skrivet av kl. 18:37 i kategorin Allmänt

…skolavslutning i Bodbysund, en avslutningsdag som började helt underbart med sol och uppklädda barn och antar jag stolta föräldrar. Ett långbord dukades ute i det gröna och tårtor anlände med en del av föräldrarna. Men innan dessa skulle avnjutas så var det naturligtvis sedvanlig avslutning i det för detta evenemang smyckade bygdegården där avslutningen skulle hållas. Det har varit ett par dagar med riktigt bra, soligt och hyfsat varmt väder men naturligtvis var det tvunget komma en ordentlig regnskur under skolavslutningen och på långbordet med vit duk och blommor. Så fikat fick flyttas inomhus tyvärr, campingen ligger i anslutning till bygdegården så om fikat varit utomhus hade man kanske kunnat klä upp sig lite, blanda sig med föräldrar och äldre anhöriga, och gått för att vara mormor eller farmor till någon och fått sig en bit jordgubbstårta, men det var ju inte att tänka på när regnet kom och fikat flyttades inomhus. Nu blev regnet kortvarit och avslutningen med fotografering av ett ganska stort antal barn som absolut inte verkade ha något emot att det nu var sommarlov, men det är klart, alla barnen är ju från byn och behöver inte gå skilda vägar utan kan fortsätta sommarlovet tillsammans.

Regntunga skyar...gav regntung duk.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera