jun 23 2012

Nu har det hänt..

Skrivet av kl. 14:34 i kategorin Allmänt

… igen, nu har Husbilklubbens styrelse åter igen förklarat sina medlemmar som oförmögna att få ta egna beslut. Hur då frågar sig en vän av ordning, jo genom att i princip neka sina medlemmar att svara på en enkät som Caravan club har sänt ut där de vill veta det mobila folkets önskemål om vad vi tycker bör finnas på rastplatser och ställplatser. Husbilklubbens styrelse anser att man som medlem i klubben inte bör svara på den innan styrelsen har hunnit ha möte och där tagit beslut på hur de och då också vi som medlemmar bör förhålla oss till denna enkät. Antagligen går det med den som det gått med de motioner som kom in till årsmötet, den avslås och därmed bör ingen medlem i klubben svara om de inte vill riskera att bli modererade.
Det är otroligt, på gränsen till sanslöst, vad den styrelsen tror sig besitta för makt över normalt och fritt tänkande medlemmar. Vad jag anser viktigt på en rastplats kan väl inte styrelsen i Husbilklubben besluta, hur många möten de än har.
Styrelsen i denna klubb har tidigare gjort mig minst sagt ilsken men inte nu längre, tvärt om nu finner jag nöje i att läsa om hur hysteriskt rädd de är att någon skall ta sig in i det som jag kallar ”inre kretsen”. Det skulle ju kunna vara någon med demokratiska åsikter, hemska tanke. I värsta fall ta över klubben och förstöra det som de byggt upp, som de uttryckt vid något tillfälle när det höll på gå snett och en medlem med demokratisk åsikt var nära att bli invald i styrelsen. Vad har då dessa kvinnor och män byggt upp annat än ett sätt att ekonomiskt sko sig själva, nej jag har inga bevis men en grav misstanke och så länge jag inte får hållbara bevis på att jag har fel så kommer jag att fortsätta att anse det.
Nej jag är inte själv medlem i denna diktatorstyrda klubb men Rune är, än så länge och flera av våra mobila vänner, men till deras försvar så måsta jag säga att deras ifrågasättande av styrelsen moral är lika hög som min.
Men som sagt var ännu ett tag kan jag genom bekanta få ta del av styrelsens i mina ögon patetiska försök att styra alla sina medlemmar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera