jul 23 2012

Trist..

Skrivet av kl. 09:28 i kategorin Allmänt

..trist..trist, vädret är skit, datorn är skit och dottern och delar av familjen har åkt till Italien, vilket jag absolut inte missunnar dem, tvärtom det är väl det som i nuläge känns helt ok.

Vädret kan man väl inte göra så mycket åt och i ärlighetens namn så är jag väl inte den som missgynnas mest, jag får i alla fall åka till sol och värme i flera månader under vinterhalvåret. Nej jag tycker nog att de stackars ”knegare” som bara har sina 4-5 veckor semester under sommaren borde vara garanterad önskeväder.

Datorn, denna apparat som man både är beroende av och även har glädje av är i nuläge bara till för att skapa frustration hos mig och Rune. Uppkopplingen är under all kritik och i motsats till vädret som man inte kan påverka så kan man faktiskt påverka datorer…vissa som jag känner, men som nu är i Italien, kan men inte Rune eller undertecknad. Det resulterar bara i en massa resultatlösa försök att komma in på internet och om det mot all förmodan skulle lyckas, för det händer, så tar det evigheter att komma vidare från startsidan. I de flesta fall får man bara upp sidan som säger SIDAN KAN INTE VISAS, hur kul som helst. Visst vissa stunder kan man till och med hinna få viss information innan den lägger av. Så t ex skriver jag detta utan att vara uppkopplad så jag får se om jag kan placera detta i min blogg idag, i morgon eller aldrig.

Gör vågen, jag tror minsann att det fungerar.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera