jul 26 2012

I natt har det skett..

Skrivet av kl. 08:49 i kategorin Allmänt

…undret jag väntat på. När jag kom ut i förtältet vid sju-tiden kunde jag, liksom Ranelid bara utbrista HERRRREEE GUUUD, (dock inte av samma anledning som han hojtade ut det).

Det var sommar… S O M M A R, inte ett moln på himmelen bara en stor, varm, fet SOL. Visst vi hade ett par dagar, två noga räknat, under midsommarhelgen, men inte riktigt så här….tänk om det har vänt nu och vi får sommar, en hysteriskt försenad sommar, men i alla fall SOMMAR. Vi, Rune och jag, kommer ju att på ca två veckor åka söder ut men de som måste och vill vara kvar här unnar jag verkligen en toppen avslutning på den så kallade sommaren och en sommarliknande höst, det behöver både människorna, växter och djur, och då menar jag inte myggor och andra stickande, sugande marodörer.

En kommentar

En kommentar på “I natt har det skett..”

  1. 3mon 26 jul 2012 kl. 20:59

    Tror att du ska sikta på Öland när du är hemma. Vi har ju varit här i omgångar och haft tur med vädret hela tiden. Nu är det riktig värmebölja, känns lite fel att vi måste ta en tur hemåt för tt sköta om lite och åka till Astrid Lingrens värld med barnbarn. Men sedan åker vi nog ut igen. Ha det gott i solen. 3 M

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera