aug 19 2012

Nu har bossen..

Skrivet av kl. 15:27 i kategorin Allmänt

…Reinfeldt själv uttalat sig om festandet inom olika förvaltningar, och naturligtvis är det inget att bry sig om. Enligt stadsministern handlar det bara om några enstaka fall. Men allt eftersom det publiceras nya granskningar så ökar de enstaka fallen i antal och naturligtvis även kostnaderna.
Att de ”enstaka fallen” tillsammans med helt vansinniga satsningar på projekt som inte följs upp eller som kanske inte ens har genomförts tillsammans med PR och reklam som inte heller gett något eller inte ens kommit så långt att det används i det syfte som det var meningen till utan direkt lades på is eller i papperskorgen men som naturligtvis kostat oss skattebetalare flera hundra miljoner, anser tydligen Reinfeldt inte är något att bry sig om.
Vad som verkligen stör mig är att den reklambyrå som har inhöstat stora summor, det handlar om miljonbelopp, har nära anknytning till en som sitter på hög post i regeringen, naturligtvis så ser de inblandade inget underligt i det. Jag måste säga att korruptionen i våra sydliga länder som vi  förfasat oss över och även skrattat åt och raljerat om verkar vi inte längre behöva söka i dessa länder.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera