okt 09 2012

Nu är det inte..

Skrivet av kl. 21:03 i kategorin Allmänt

…många dagar kvar tills vi får besök från regniga Sverige. Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas att vädret håller i sig som det varit de senaste månaderna, eller sedan vi kom hit. Visserligen var det ett smärre busväder här för ett par veckor sedan men det missade vi, vi på utflykt ett par dagar då så för min del har det aldrig regnat under tiden vi varit här.

 
Här på campingen händer väl egentligen inga dramatiska sensationer, åtminstone inga som jag känner till, visserligen rymde två hundar från campingen och tog sig en tur utanför campingområdet, naturligtvis otroligt dramatiskt för ägarna men ingenting som ger stora rubriker i massmedia, noga räknat inga rubriker i någon tidning vad jag vet, hundarna återbördades till sina ägare fram emot kvällningen.

 
Boulespelandet har kommit igång men det där riktiga glödet har väl inte infunnit sig ännu troligen mycket på grund av ett annat ”glöd” som däremot troget har infunnit sig, nämligen solen. Det har varit på gränsen till för varmt är det allmänna omdömet bland deltagarna.

 
I går bjöd våra campingvänner oss att åka med till ett nyöppnat köpcentra som ligger endast ca 5-6 km från campingen och jag lovar att det var i sanningen stort, kan nog säga att det var bland det största jag varit in på. Jag insåg när vi åkte hem att det var affärer som vi aldrig varit in i, visserligen kanske inte så intressanta för oss tanter, men jag är nog inte främmande för att ge även dessa affärer en chans. Helt klart blir det fler besök där, dessutom har jag hört att campingbussen gör turer även dit om man är intresserad.

 
Förutom boulen så har även vattengympan kommit igång så även morgonpromenaden ner till havet med Yvonne, det är nog det som är mest njutbart just nu…. boulen för varm och vattengympan är väl rätt ok men ganska jobbig… dålig kondition???? Kanske det, så promenaderna på morgonen passar perfekt både temperaturmässigt och tempomässigt……man är ju faktiskt pensionär vilket gör det legitimt att vara lagom lat.

 

Morgonens vackara soluppgång resulterade i en av de varmare dagarna....men jag klagar inte!!!

 

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera