okt 12 2012

Nationaldag i Spanien..

Skrivet av kl. 14:25 i kategorin Allmänt

… och klanen är samlad, och då antar jag att det är hela klanen, kan inte tro att det finns fler. Jag säger som i visan ”jag kan inte räkna dem alla” men ett ordentligt prov på klanens fertilitet är det i alla fall. De små klanmedlemmarna utmärker sig särskilt för sin förmåga att gråta, speciellt en bör ses som en tillgång om det skulle bli brist på kvinnliga gråterskor för han kan troligen bli en förträfflig manlig gråtare, ja till och med en utmärkt gråtande Imam om han som vuxen skulle vilja konvertera till muslimsk tro, han kan nämligen gråta samtidigt som han för en dialog.

Klanen i övrigt saknar inte röstresurser, troligen ett arv från stormamma eller möjligen ett inlärt beteende för att överhuvudtaget bli hörd. Vi har annars under den senaste veckan funderat över varför det varit så tyst runt mamma decibel, ja nästan tråkigt tyst, men nu vet vi, hon har vilat rösten för att kunna överrösta de övriga. Mitt i all den kakofoni av röster så går TV:n på rätt hög volym. Men vi ska inte klaga det är en bit kvar innan de spränger ljudvallen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera