nov 05 2012

Måndag den 5 november, och..

Skrivet av kl. 07:37 i kategorin Allmänt

…i dag, vid elvatiden startar vår resa, tillsammans med Yvonne och Gunnar, mot Sverige och Mantorp. Yvonne och Gunnar ska där hämta sitt nya boendealternativ, en husvagn som blir permanent stående här på campingen så länge och en liten husbil för transporter och sommarboende när de är i Sverige, ett alternativ som vi testat under en tid och som passat oss perfekt.

Måste säga att det känns lite konstigt och bakvänt att åka till ett troligen kyligt, blåsigt och regnigt Sverige, (förhoppningsvis ingen snö i alla fall) från ett varmt och visserligen enligt väderprognosen ett rätt blåsigt, och småmulet Spanien med risk för relativt mycket regn under den tid vi kommer att vara borta men det är i alla fall 10-15 grader varmare här än i Sverige vad jag kan förstå. Nej det normala är väl att resan går den andra vägen vid den här tiden på året, från Sverige till varmare trakter. Nu kommer vi inte att vara borta längre än nödvändigt så med lite tur är vi här igen i mitten på nästa vecka och då har det enligt vädergudarnas utsago i stort sett blåst och regnat klart här och ordningen vädermässigt är återställd.

Vi kommer alltså att vara borta under 9-10 dagar, dagar med total internettystnad!!!! Ingen blogg, ingen Facebook, ingen Skype alltså inga kontakter via cyberrymden, men jag har bestämt att det ska gå utan att förorsaka mig några bestående men, jag har ju klarat det tidigare och beroende är jag INTE!!!!!!!……Jag har ju alltid mobilen, måste komma ihåg att ta med laddaren, men som sagt var, beroende är jag inte, varken av dator eller mobil.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera