feb 28 2013

Nu är det bevisat..

Skrivet av kl. 15:55 i kategorin Allmänt

..det kan regna, hagla, åska och därefter regna igen i Pilar de la Horadada, visserligen gjorde solen ett seriöst försök på förmiddagen men blev ohjälpligt förpassad bakom tunga regnmoln. Det väder vi har i dag är i stort sett detsamma som det vi hade större delen av förra sommaren när vi var i Sverige, även min känsla är densamma alltså fryser jag om händer, fötter och mellanliggande delar, en principsak jag har när det är sånt här väder. Man kan faktiskt börja undra om jag är växelvarm, typ ormar som behöver solen för att hålla kroppsvärmen.
Nu kan jag se en hel del positiva saker med dagens ihållande regn, husvagnstaket får en ordentlig avspolning så även tälten och naturligtvis vårt lilla ”knas” husbilen. Om det varit i månadskiftet april/maj hemma i Norrland skulle man sagt att regnet sköljde bort den sista snön, tvättade bort smuts och damm i naturen och gav liv åt vårblommorna, nu i slutet av februari kan man väl säga att det är så även här så när som på att det finns ingen snö att skölja bort och att de flesta tidiga vårblommor inte väntade på regnet utan har startat upp redan men antagligen tackar de och tar emot det som nu kommer.
Just nu, vid halv fyra, är det faktiskt så att solen gör ett nytt försök att få tillbaks herraväldet över vädret, jag ser blå himmel och vita moln, men tyvärr så verkar det blåa på himlen krympa så jag måste ärligt meddela att jag är tveksam till om ”hon” kommer att lyckas, men hon är en tuffing så …osvuret är bäst.

...batalj om herraväldet över vädret???

...vem kommer att vinna eftermiddagens...

 

En kommentar

En kommentar på “Nu är det bevisat..”

  1. Maglia hamburgeron 10 maj 2019 kl. 08:21

    Hi there friends, its great post regarding tutoringand completely
    defined, keep it up all the time. Maglia hamburger

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera