maj 22 2013

Jag klarar inte av..

Skrivet av kl. 22:14 i kategorin Allmänt

…att hålla löften jag gett mig själv och inte heller får jag någon respons från högre makter på mina böner om hjälp när jag vacklar, man kan väl säga som det heter, köttet är villigt men anden är svag. Jag försöker hålla löftet om en långpromenad på ungefär 10 000 steg . Jag har noga kollat min steglängd, med måttband mätt upp 10 m och antalet steg blev inte fullt tolv, som jag sagt tidigare så trippar jag inte fram särskilt feminint utan det är frågan om rejäla ”kliv” så 10 000 steg skulle då bli ca 8 km, min mobils stegräknare ger mig på samma antal steg ca 11 km, vilket jag naturligtvis tackar för och glatt redovisar, även om jag inte direkt verbalt skryter om det så talar jag inte heller om att mobilen är en glädjemätare.

När denna imponerande kaktus blommade förra våren hade vi troligen åkt hem...

Nej det är inte det löftet jag inte klarar av att hålla utan det att … jag kan inte lämna kameran hemma trots att jag har så bestäm jag kan inteheller sluta ta kort på blommor trots att jag troligen har flera hundra kort på blommorna på mina promenader. Av någon för mig outgrundlig anledning så är kameran med och hur den hamnat i min ficka har jag förträngt. Och naturligtvis hittar jag alltid blommor, buskar, träd och blommande kaktusar som just den dagen är så otroligt vackra och naturligtvis kan jag inte motstå impulsen att föreviga dessa. Undermedvetet vet jag och kan också erkänna att de troligen inte är varken större eller spektakulärare i form och färg än när jag senast fotade dessa, men man kan ju inte riktigt veta, så för säkerhets skull såå… ”KLICK”.
Nej nog var det enklare när man tog sina kort, lämnade in rullen för framkallning och sedan för dyra pengar hämtade ut ett antal kort där det bland dessa i bästa fall fanns åtminstone några kort som var skapliga, jag menar att det var enklare då att lämna kameran hemma, åtminstone för mig.

,,,denna ginstbuske hade jag inget kort på tidigare i alla fall!!!!

 

En kommentar

En kommentar på “Jag klarar inte av..”

  1. KuMaNion 23 maj 2013 kl. 07:33

    Härligt med promenader i så ljuvlig miljö!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera